"Tražili su da se Srbiji oduzme status kandidata za EU"
Alo!

Vučić je rekao da je imao pristojan razgovor sa Ursulom fon der Lajen, ali da su neki drugi pominjali "svakakva čuda".

- Isto kao kada se čovek nađe u teškoj situaciji, pa se svi, pobično oni najgori, sjate da iskoriste to. Tako je i u međunarodnim odnosima. Čuli ste danas Valentina Incka i Kristijana Švarc-Šiilinga. "Ne pada sneg da sakrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag." Oni su tražili da se Srbiji oduzme status kandidata. Više ništa u ovakvom svetu ne isključujem - rekao je predsednik.

On dodaje da je na raspolaganju onima koji žele da izvrše pritisak na nas sve - od Kosova do investicija.

- Ali to nisu radili Ursula fon der Lajen, ni Šarl Mišel. Oni su me saslušali, i mnogo hvala što su me saslušali. Sve svoje muke mislim da sam joj izgovorio. Ne znam koliko nam je pomoglo, ali sam bar dušu spasao - rekao je predsednik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Istina

02.03.2022 20:05

Bilo je vreme. Dosta je foliranja. Niti Srbija želi u EU niti EU želi Srbiju u svom sastavu.

Ranjenik

02.03.2022 23:21

Posle svega ovog, neka se neko usudi da potpise ulazak Srbije u EU. Ne zelim da moja deca postanu sotone, kao sto su oni.

Mire

02.03.2022 23:37

Da na to treba odmah pristati, uz odgovor da je srbija odgovorna zemlja i da ne želi da svoje interese stavlja ispred prioriteta evropske unije. Pa s toga ukoliko je prioritet evropske unije da nam oduzme članstvo , neka tako bude. A mi ćemo i dalje nastaviti da se odgovorno ponašamo i usklađujemo zakone poštujući međunarodne pravo.

Dušan

03.03.2022 07:05

Ma neka nam se više skinu sa grbače. Dosta više tog ucenjivanja, neka lepo pokupe svoje pinkle i odu tamo odakle su došli i gledaju u svoje dvorište. Živeli smo gez EZ živećemo i bez EU. Daleko im lepa kuća, bez obzira na posledice. Jer postoji trenutak kada se kaže dista, nevezano od zdravog razuma.

Дуле

03.03.2022 09:23

Не желим у ЕУ. Може се лепо живети и без ЕУ.

Sumadinac

03.03.2022 23:38

Nadmeni i bogati Englezi izasli iz EU a mi hocemo tamo.Pa oni da su imali interesa nikada nebih izasli.Znaju oni da se to raspadne kao kula od karata.Ne moraju da nas prime a neka prestanu sa ponizavanjima vec 22 godine.