SVE BI SE SURVALO, NASTAO BI HAOS Šešelj o zastrašujućoj opasnosti koja se nadvilla nad Srbijom
Foto: Printscreen TV Pink

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić imao je celu noć, do 6 časova ujutru, razgovore sa najvišim evropskim i američkim zvaničnicima koji su ga pritiskali da Srbija promeni stav po pitanju situacije u Ukrajini.

- Svestan sam da je Aleksandar Vučić pod ogromnim pritiscima, ali on te pritiske mora da izdrži zbog Srbije. Srbija ne sme da uvodi sankcije Rusiji - rekao je Vojislav Šešelj.

SVE BI SE SURVALO, NASTAO BI HAOS Šešelj o zastrašujućoj opasnosti koja se nadvilla nad Srbijom

Foto: Ilustracija

 

 

Lider radikala kaže da je ubeđen da su pritiske vršili zvaničnici sa visokih pozicija u evropskim zemljama i u SAD.

Predsednik SRS kaže da je Vučić sad najizloženiji i da ne bi bilo loše da ponekad svojim saradnicima ili ministru spoljnih poslova prosledi određene pozive evropskih zvaničnika.

Energetska kriza i haos u državi

Ukoliko bi Srbija popustila pod pritiscima sa zapada, to bi izazvalo energetsku krizu, ali i haos u državi, smatra Vojislav Šešelj.

- To bi bilo čudo od krize. Sve bi se survalo, pa i vlast. Nastao bi haos u Srbiji. Od Vučića očekujem da bude dosledan i odlučan - rekao je predsednik SRS za Alo.

Podsetimo, Vučić je, povodom situacije u Ukrajini, sazvao Savet za nacionalnu bezbednost na kojem su doneti zaključci da Srbija "podržava teritorijalni integritet Ukrajine", kao i da "neće uvoditi sankcije bilo kojoj zemlji, pa ni Rusiji".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Maja#

02.03.2022 17:36

Stav srbije je human, pošten i neutralan! Ovo je opet njihov (SAD i EU) ultimatum za ulazak u EU zato sto oni nista tog nemaju. Nadam se da Vucic kao i do sada nece zaboraviti šta se desilo u istoriji i ko je tada bio uz srbiju..