CVILI NATO OPOZICIJA Ukrajina i Rusija poremetili planove nesposobnih političara u Srbiji
Alo! Ilustracija /J.V.

Tako je, glavna zamerka Vučiću, to što se bavi temom o kojoj se govori od Aljaske do Novog Zelanda, a koja bi mogla da ima dalekosežne posledice upravo po Srbiju i njeno stanovništvo. I ne samo Srbiju, već kao što vidimo, posledice rata, gotovo sigurno, zahvatiće čitavu Evropu i svet.

"I dok predsedniku vladajuće SNS Aleksandru Vučiću, koji obavlja i funkciju predsednika Srbije, nije do izbora, jer je zbog novonastalih okolnosti „pod velikim pritiskom“ sa svih strana, opozicija se nekako bori i čini se da njena kampanja neometano teče, osim što je, kako kažu manje prostora u medijima za izborne i teme koje tište građane Srbije.", piše list Danas, a ne pominju da u svojim medijima besomučno reklamiraju svoje kandidate i pokušavaju da animiraju glasače svojim nepostojećim programom, slepi za sve ono što se dešava oko njih.

Dakle, dok predsednik Srbije pokušava da obezbedi dovoljno robnih rezervi, hrane i energenata ključnih za opstanak Srbije i njenih građana u slučaju većih potresa na tržištu, list Danas piše kako kampanja opozicije neometano teče. 

U vreme kada cene hrane, nafte, gasa i svih energenata i osnovnih životnih namirnica skaču zbog poremećaja na tržištu, opozicija i mediji koji rade za njih bombarduju narod svojom kampanjom i izlišnim političkim programima punim fraza o boljem životu.

Zamislite, dok se rešava sudbina Srbije, opozicija zasipa narod kampanjom za svoje lične pozicije, ulazak u Skupštinu, plate, apanaže i beneficija pomoću kojih bi rešavali svoje lične egzistencijalne probleme.

Društvo u Srbiji, prema njima, treba svoju pažnju da usmeri na političku kampanju, ne bi li nekolicini politikanata obezbedili radna mesta i plate.

Izgleda da je narod već odavno prozreo ovakve podle kampanje, pa opozicija ostaje i bez ono malo svojih pristalica. Džaba im silne pare, mediji, tekstovi i TV prilozi kojima se nameću kad više nikog ne zanimaju.

Džabe vam silni tekstovi i notifikacije na telefonima, kad više nikog ne zanimate.

Marinika Tepić i Zdravko Ponoš nervozni 

U opoziciji su toliko nervozni i frustrirani svojom nemoći da, pored silnih para i nametanja sa svojih medija, ne mogu da privuku pažnju građana.Toliko su besni da su Marinika Tepić i Zdravko Ponoš odbili da daju izjave za svoj poltronski list Danas, a to je još jedan pokazatelj da pred pravim problemima Đilasovi pijuni padaju u besmisao postojanja.

Uvek likujući zbog svake krizne situacije koju vlast mora da reši i srećni što nisu na poziciji da sami rešavaju. To je ultimativni paradoks srpske opozicije.

Pored žalbi da su ostali u drugom planu naspram vesti koja je udarna na celoj planeti, opozicija slavi što nema odgovornost da odlučuje o sudbini Srbije, već je pod pritiskom najvećih svetskih sila njihov glavni protivnik Aleksandar Vučić.

U svakoj kriznoj situaciji, opozicija se raduje zbog nevolje koja može snaći Srbiju, ali i zbog činjenice da odgovornost nije na njima, te ne moraju ni da rešavaju probleme koji se tiču, sada slobodno možemo reći, gotovo opstanka jedne zemlje i naroda.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Neko

02.03.2022 23:07

Ja ne razumem,ovi su odavno trebali da budu najureni iz zemlje,najblaza stvar sta se radi sa izdajicama,ali prvo provera para pa noga u zadnjucu i zabrana ulaska u zemlju..

ne sekirajte se

03.03.2022 12:04

Pa sto ste drzali novce u rusiji?