UKRAJINA SE OSUDILA NA PROPAST Kijev odbio pregovore - Rusija je pokušala da nas natera na kapitulaciju
Foto: Ilustracija

„Upravo sam saznao da je Ukrajina odbila pregovore jer uslovi nisu bili prihvatljivi. Moskva je pokušala da nas natera na kapitulaciju. Mi smo signalizirali da je postizanje mira moguće samo na uslovima Kijeva, a ne Moskve“, rekao je on.

Upitan kakve je konkretno uslova iznela Moskve, Arestovič nije želeo da odgovori.

Prethodno je portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da je ruski lider Vladimir Putin juče, u iščekivanju pregovora koji je trebalo da se održe u Minsku, naredio da se obustave napadi, ali su oni potom nastavljeni budući da je Ukrajina odbila da učestvuje u njima.

Pratite rat u Ukrajini uživo na našem blogu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
gege

27.02.2022 01:04

resio totalno da odvede zemlju u ponor... amerikanci su mu dobro isprali mozak....

Србислав

27.02.2022 11:19

Страшно је када од 40 милиона Украјинаца за председника изаберу шалабајзера који ће их довести до пропасти. Није он комичар него трагокомичар Украјинског народа. Шта им је ово требало земља богата природним богатствима погодна за пољопривреду требало је да гледају своја посла узимају од Руса накнаду за транзит гаса и климају. Имају један део фашистички опредељено становништва али то је мањина. Чињеница да јесу Американци закували ово у сарадњи са олигархија и што је најпрактичније довели су Јеврејина за председника . Спрега која ће упропастити Украјину.

Sanja

01.03.2022 22:25

@Србислав - Na žalost svi su toliko uplašeni od tih fašista da su im dozvolili da upravljaju i njihovim životima, jer imaju podršku većeg dela zapadnog sveta.