GDE ĆEŠ SA N1 NA RUSIJU? Nisu mogli da nađu Srbina koji bi osudio potez koji je povukao Putin, a evo šta se onda desilo (VIDEO)
Foto: TV N1 printscreen

Ogromna većina građana Srbije u anketi proameričke N1 stalo je otvoreno na stranu Rusije.

- Mislim da Rusija samo brani svoju teritoriju. To su nekadašnje ruske teritorije i oni sad to vraćaju u svoje okrilje - rekao je jedan građanin.

Podsećamo, predsednik Rusije Vladimir Putin sinoć je u specijalnom obraćanju građanima Rusije saopštio da je doneo odluku o pokretanju specijalne vojne operacije u Donbasu. Ruski lider istakao je da planovi Rusije ne uključuju okupaciju Ukrajine.

Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je da čeka da saveznici njegove zemlje uvedu konkretne sankcije Rusiji. Zelenski je dodao da Ukrajina očekuje i konkretnu pomoć od svojih saveznika.

Američki predsednik Džozef Bajden sazvao je za danas sastanak Saveta za nacionalnu bezbednost zbog najnovijih dešavanja u Ukrajini, rekao je zvaničnik Bele kuće. Bajden je nekoliko puta ponavljao da SAD neće slati svoje trupe da ratuju u Ukrajini.

Najnovija dešavanja uživo iz Ukrajine možete pratiti na našem blogu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Драган

25.02.2022 08:35

N1 su megafoni okupatora Srbije.

Dragan

25.02.2022 14:07

Ne osudjujemo mi nikoga jer nas glas se ne cuje nigde , bar takva iskustva imamo. A sto se Rusije tice pa Bizmark je odavno rekao kako se preko Ukrajne potkopava Rusija. Sto oni naravno nece dozvoliti jer brane svoje interese. Kao Ameri po svetu sto brane demokratiju. Rat je sranje jer narod placa ceh.