UKRAJINA GRUPIŠE TENKOVE Sve spremno za napad na Donbas
Foto: mil.gov.ua

Ukrajinske snage bezbednosti rasporedile su više od dvadesetak tenkova u blizini sela Podlesne, koje kontroliše Kijev u blizini linije vojnog kontakta u Donbasu, saopštila je pres-služba Narodne milicije samoproglašene Narodne Republike Luganska (NRL).

"Kršeći treći stav dodatnih mera, neprijatelj nastavlja da postavlja oružje i vojnu opremu u naselja na teritoriji koju kontroliše Ukrajina", navodi se u saopštenju, prenosi agencija RIA Novosti.

Narodna milicija samoproglašene NRL uzvratila je juče vatru na položaje ukrajinskih snaga bezbednosti u Donbasu, nakon pogibije jednog borca samoproglašene republike, javili su ruski mediji.

Kako je naveo portparol pres službe milicije Luganska, pripadnika oružanih snaga NRL upucao je ukrajinski snajperista.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
BreDragan

16.02.2022 17:16

Držte lopova... Pričaju kako se Rusija sprema da ih napadne, a oni hoće da napadnu i pobiju ljude, žene, starce i decu u Donbasu umesto da im daju ljudska prava. I to zapad podržava propagandom i još im daje oružje. Sramota današnje civilizacije.

Marko

17.02.2022 14:02

@BreDragan - Očito sve se Vidi .AMERI I PROKLETI ENGLEZI ,GURAJU UKRAINCE DA GINU .KO TO NE VIDI ILI JE SLEP ILI ZELI KRVOPROLICE .ZATO BRACO RUSI UDARITE AKO NAPADNU VASE SUNARODNIKE DO KOSKE .ZAO MI JE UKRAINACA .ALI ONI SLEPO VERUJU ZAPADU .PA STA IM BOG DA .