"GLEDALA SAM KAKO ŠAMARA ASISTENTKINJU" Čuvena manekenka u centru skandala, incident se dogodio na jahti! 09:00 Vip 0
DEVOJKE OD 25 GODINA SANJAJU O OVAKVOM TELU Naomi Kembel u 55. godini ne zna za starenje - niti sala, nit' celulita, a prava kao strela! 14:37
"ALJKAVA JE I VOLI DA ŠMRČE" Naš fudbaler otkrio detalje burne romanse sa manekenkom: "Vređala je i psovala sve redom" 23:00 Vip 0
''NJUJORK NEMA DUŠU KAO DORĆOL'' Sofija Milošević o odrastanju u Americi, pa oplela po Naomi Kembel: ''Nije prijateljski nastrojena" 20:00 Vip 0
NAOMI KEMBEL ISKOPIRALA SRPKINJE? Ovako se odavno oblače žene po Srbiji, ništa novo nije sevirala 10:20
NIJE VIŠE BRINETA Čuvena manekenka ofarbala kosu u svetliju nijansu po prvi put od 2005. godine, promena je neverovatna! 12:56
NI CRNA PANTERA NIJE IMUNA NA BIVŠEG Naomi se vratila staroj ljubavi, fatalni di džej pomrsio joj sve konce 14:16
RETKA FOTOGRAFIJA NAOMI KEMBEL SA DECOM Dugo ih je krila od očiju javnosti, a i njihov otac je strogo čuvana tajna 20:02
OVE CIPELE ŽENE NE PODNOSE I NAZIVAJU IH BAPSKIM, ALI ONA SE NE OBAZIRE Slavna manekenka očarala sve i ponela haljinu u boji koja će "pokoriti" ulice Beograda na proleće 15:27
CRNA PANTERA BACILA POD NOGE MILANO Nijedna lepotica nema šanse pored nje, a u 54. godini prkosi i duplo mlađima 11:45
OPTUŽILI JE DA JE LAŽNA HUMANITARKA I DA SE RASIPALA NOVCEM Onda su se umešali i advokati i skandal je dobio novi obrt 13:02
NAOMI KEMBEL BRUTALNO ISPROZIVALA VIKTORIJU BEKAM Sve je počelo od ovog incidenta i od tad su na "ratnoj nozi" 17:29
NAOMI KEMBEL KRALA OD SIROMAŠNIH Pred svetom glumila da je humana, a sada je otkriveno gde je trošila lovu 10:25
MODNE KRALJICE UDARILE JEDNA NA DRUGU ZBOG GLUPOSTI Ana Vintur isprozivala Naomi Kembel, manekenka joj uzvratila 08:38
NIKO NIJE HODAO PISTOM BOLJE OD NJE DOK SE NIJE POJAVIO ON Zasenio sve na intrenetu, šeta bolje od Naomi Kembel? 09:14
,,MOJE BEBE SU MI SVE" Naomi Kembel otkrila kako je biti majka u 54. godini života, ovoga se plaši više nego smrti! 11:25
NAOMI KEMBEL (54) LUMPUJE NA IBICI! Slavna manekenka uhvaćena u ludom provodu, a ljudi ne mogu da veruju kako izgleda! 18:25 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46