ČOVEK U PIDŽAMI NAPAO PEVAČICU Skočio na nju, jedva je došla do vazduha, koleginica je odbranila 10:56
ZBOGOM NAKON 3 GODINE Čuvena pevačica više nije plavuša, ofarbala se i izgleda kao skroz druga osoba 20:30
ARIJANA GRANDE I ROBERT DE NIRO USKORO ZAJEDNO NA VELIKOM PLATNU Najavljena je filmska poslastica - evo kada se očekuje premijera 18:50 Razonoda 0
ISTETOVIRANA OD GLAVE DO PETE Pevačica se transformisala kao nikad do sad, izgleda kao druga osoba, a pogledajte joj tek kosu 18:02
JESAM VAM REKLA? Ova žena je tačno znala šta će Arijana Grande da obuče za dodelu Oskara, pogodila sve od glave do pete 13:45
,,O MOJ BOŽE, MISLILA SAM NA..." Pevačica se pošteno izblamirala pred koleginicom, htela da kaže jedno, ali je izgovorila nešto sasvim drugo 19:03
,,LUDI STE, LUDI STE..." Ovo je bila reakcija Arijane Grande na pitanje o kome smo svi razmišljali, a tiče se glumice koju obožavaju Srbi 14:03
"VIDI JOJ SE SVAKA KOST NA TELU" Slavna pevačica odgovorila na prozivanja da izgleda kao "hodajući kostur" 11:18
ARIJANA GRANDE DOBILA BEZOBRAZAN ZAHTEV Režiser je tražio samo jednu stvar od zvezde, a ona je odgovorila na ovaj način 16:44
ŠMINKALI JE 3 SATA DA BI IZGLEDALA KAO ŽABA Ovako je izgledala priprema za snimanje čuvenog filma, jedna stvar i dalje šokira 15:10
ARIJANA GRANDE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA U STILU ODRI HEPBURN Čarobna toaleta na tren "zaustavila vreme" 12:02
TERAO JE DA STAVI NOGU U USTA Slavna pevačica konačno progovorila o zlostavljanju tokom snimanja dečije serije, priče su jezive 12:44
"Umotala se u posteljinu, pa pravo na dodelu Oskara": Ova pevačica danas je hit na internetu - glamur u velikom stilu 16:30
ODALA POČAST ŽIVOJ LEGENDI Arijana Grande u majici sa fotkom slavne pevačice, njen najveći hit zna cela Srbija 19:10
ISPUNILA OBEĆANJE Arijana Grande objavila novu pesmu ,,Yes, And?", fanovi padaju u trans, a pohvalila je i poznata reperka! 18:47
,,DA, I?" Lepršava Arijana sprema specijalno muzičko iznenađenje za fanove, poznat i tačan datum! 21:46
JEDAN SE OTEGO, DRUGI SE PROTEGO Arijana Grande na večeri sa novim dragim, a tu su i sveži tračevi o prošlosti pevačice! 11:48
"Na licu sam imala brdo filera i botoksa": Pevačica priznala da je bila ovisna o estetskim korekcijama, sad je rekla dosta 13:11
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
DUH JULIJE TIMOŠENKO LUTA VRHOVNOM RADOM Da li bi Zelenski mogao uskoro da se povuče sa mesta predsednika? 14:49 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09