MILJANA KULIĆ IMA NOVOG DEČKA Svi komentarišu da je isti Zola, u javnosti razmenjivali strastvene poljupce (FOTO) 13:20 Vip 0
ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE! Šokantno koliko Marija Kulić za samo jedan dan zaradi na Tiktoku! 22:45 Vip 0
"SVE JE KULMINIRALO SEDMOG FEBRUARA" Miljana otkrila da li je Zoli pretila ubistvom: Zvala me je jedna žena! 19:45 Vip 0
"SLALA JE LJUDE DA MI NAUDE, PLAĆALA IH DA ME PRATE" Zola otkrio stravične detalje o Miljani, evo šta mu je sve radila! 02:00 Vip 0
DRAMA U SPOLJNOM SVETU! Miljana napala Zolu u spoljnom svetu, otkriveni skandalozni detalji, Čolić nije mogao da je spremi! 22:20 Vip 0
MILJANA KULIĆ OTKRILA SVE O VEZI SA LEPIM LUKOM! Oglasila se i priznala detalje: "Super mi je..." 22:25 Vip 0
EVO KO JE NOVI DEČKO MILJANE KULIĆ! Tvrdio da ga je kidnapovala i držala zaključanog, a sada uhvaćeni zajedno, ona sve priznala javno! 18:45 Vip 0
REKLE ''ZBOGOM'' RIJALITIJU! Marija i Miljana započinju biznis koji će biti za svačiji džep - ovaj detalj je posebno bitan 16:08 Vip 0
MARIJA KULIĆ PRIZNALA ŠTA ĆE BITI SA MALIM ŽELJKOM! Alarmantno stanje u njihovom domu, donela šok odluku i rasplakala sve! 20:55 Vip 0
RASRKRINKANE KULIĆKE! Evo na koji način Marija i Miljana zgrću ogromne pare, krile od svih! 22:30 Vip 0
DRAMA U DOMU KULIĆA! Miljana Kulić beži sa nepoznatim muškarcem, Marija van sebe, kuka na sav glas! 07:20 Vip 0
MARIJA KULIĆ SAOPŠTILA ŠOK VESTI! Nije mogla više da izdrži, prelomila i naglasila da je kraj! 20:15 Vip 0
"ZADNJIH MESEC DANA JAŠU MI SVI" Skadalozno priznanje Marija Kulić, Miljana će doživeti nervni slom, ovo niko nije očekivao! 23:59 Vip 0
MILJANA KULIĆ GOLA, LIŽE PRSTE I... Procurila skandalozna fotka, propašće u zemlju od stida! 01:40 Vip 0
OTKRIVENA PRVA TRI MESTA U ELITI Isplivali detalji tajnih ugovora : "Produkcijski igrač, zna šta priča!" 11:45 Vip 0
"DA TI SE ŽIVOT ZGADI" Miljana Kulić dotakla dno, ljudi ne veruju da ovo radi pred kamerom, svi su zgroženi (VIDEO) 09:50 Vip 1
"TREBA JOJ HITNA POMOĆ, NIKAD JE NISAM VIDELA OVAKVU" Svi zabrinuti za Miljanu Kulić, evo šta joj se dešava! 22:40 Vip 0
ŽAN KLOD VAN DAM UPAO KOD MILJANE KULIĆ! Ljudi ne veruju svojim očima, a zbog njene reakcije gore mreže! (FOTO) 09:15 Vip 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
SVE POČINJE SA BOLOM U LEĐIMA Dr Radenković upozorava da ova bolest odnosi najviše života u Srbiji 16:06