"MISLILI STE DA ME NEĆETE VIDETI? MOJA IGRA TEK POČINJE!" Vanredno ubacivanje u Elitu, oglasila se Milica Mitrović lično! 22:00 Vip 0
POVRATAK RIJALITI ZVEZDE? Slučajno otkrio planove produkcije, fotka podgrejala sumnje da ulazi u Elitu 8 20:20 Vip 0
OPA! DUPLO VANREDNO UBACIVANJE! Produkcija Elite rešila da zabiberi učesnicima čorbu pre kraj godine 11:19 Vip 0
VANREDNO UBACIVANJE! Čelnici Pinka i produkcija spremili iznenađenje - privukao pažnju čim je otvorio vrata 22:20 Vip 0
POVRATAK DISKVALIFIKOVANOG ZADRUGARA! U ''Eliti 8'' produkcija napravila presedan, narod apelovao da mu se pruži nova šansa 01:25 Vip 0
OVAJ FRAJER JE NOVI UČESNIK ELITE 8! Njegovu devojku svi znamo, mediji su brujali o njihovom raskidu 00:34 Vip 0
MAJKE ANELI AHMIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Čim je voditeljka najavila oplela po Mileni Kačavendi: ''Klasična je kadruša, glumi za oskara'' 23:13 Vip 0
ONA JE PRODUKCIJI KEC U RUKAVU! Čelnici Pinka najavili vanredni ulazak, Aneli Ahmić ne sluti šta joj se sprema iza leđa 22:45 Vip 0
PRODUKCIJA ELITE PRELOMILA! Od večeras više ništa neće biti isto, učesnici ni ne slute šta ih čeka! 11:00 Vip 0
VANREDNO UBACIVANJE U ELITU Produkcija donela neočekivanu odluku, oglasila se i Milica Mitrović, on se vraća u rijaliti? 12:40 Vip 1
VEČERAS JE VANREDNO UBACIVANJE U ELITU! Produkcija izdala zvanično saopštenje, menja se tok rijalitija! 19:50 Vip 0
VANREDNO UBACIVANJE U ELITU Produkcija donela neočekivanu odluku, on se vraća u rijaliti? 10:35 Vip 1
VANREDNO UBACIVANJE! Dušica Jakovljević najavila ko ulazi u ''Farmu 8'', mesecima smo ga gledali na Pinku 21:15 Vip 0
HAOS U ELITI 8 U JEKU POČETKA FARME! Vanredno ubacivanje, hitno saopštenje Pinka, ulaze ozbiljni rijaliti igrači! 19:58 Vip 0
VANREDNO UBACIVANJE U ELITU 8! One će se useliti na imanje, nju svi znate, a niko je nije očekivao, nastaće haos! 12:15 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 0
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09