TO JE TA MAGIJA LIGE ŠAMPIONA PSŽ na najgori način kažnjen za silne promašaje, Bajern uništio Bajer, Barsa do pobede i sa igračem manje u paklu Lisabona 23:01
NE PROPUSTITE VEČERAS „Sačekuša“ za Liverpul u Parizu, preti im čovek davno angažovan za 135 miliona 06:30
TEKTONSKE PROMENE NA "ENFILDU" Liverpul pušta Nunjeza, a umesto njega stiže napadač od 70 miliona evra 23:55
PREDAJA KRUNE NA ETIHADU? Liverpul ponovo počistio Mančester siti, u Premijer ligi mesta ima samo za jednog "faraona" 19:23
EVERTON DRŽI U IGRI KONKURENCIJU Liverpul ostao bez dva boda u 90+9. minutu, ali sa "plus sedam" čuva vrh Premijer lige 23:25
DETONACIJA NA "MARAKANI" Evropski velikan krenuo u lov na Maksimovića, poznato i koliko su spremni da plate Zvezdi 10:20
SPEKTAKL NA ENFILDU Liverpul i Junajted odigrali meč za pamćenje, "crveni đavoli" stigli do boda posle drame 19:41
NEVIĐENA DRAMA U ENGLESKOJ Snažno nevreme napravilo haos, evo da li će se igrati derbi Liverpula i Junajteda 13:23
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
AMERIKANKA ZAPEVALA "VIDOVDAN" USRED CRKVE Cela sala u suzama, a kada čujete KO je ova žena – neće vam biti dobro! (VIDEO) 22:10 Razonoda 1
ZASLUŽILI STE USPEH Rođeni u ova 3 znaka u nedelju, 22. juna dobijaju obećane nagrade, život im je ponovo pun radosti 22:02