"SA LUKINE STRANE JE ISKRENO, A ANELI..." Bivši rijaliti učesnik ima šta da kaže o veridbi poznatog para 08:10 Vip 0
EVO KO JE SINOĆ ZAUVEK NAPUSTIO BELU KUĆU Prevario ženu, a ljubavnici poručio: "Volim te najviše" 10:20 Vip 0
UČESNIK ELITE POKUŠAO DA SE UBIJE?! Šok tvrdnje izgovorene u programu uživo, verenica otkrila sve detalje agonije 14:40 Vip 0
''MORALNO JU JE UGROZIO, IMAJU ONLIFENS'' Oglasio se prijatelj Mime Šarac iz Elite, saopštio jezive detalje iz njene veze sa Grujom 19:40 Vip 0
UHVATILA DEČKA I CIMERKU NA DELU! Urla i divlja po imanju, ne može da se smiri, nastao haos! 10:25 Vip 0
"NUDILA SI SVOJ SNIMAK ZA 500 EVRA" Mima i Gruja prodavali njene eksplicitne fotke, a razlog je bizaran 21:45 Vip 0
MIMA POBEGLA IZ ELITE? Doživela nervni slom, nije mogla više da izdrži, Gruja očajan (FOTO) 19:45 Vip 0
OPLELA NIKAD JAČE! Grujina sestra oštro o odnosu svog brata sa Mimas: ''Posle Elite, može da bude animir dama...' 19:20 Vip 0
MIMAS NASRNULA NA GRUJU I MRVICU! Napravila haos kada ih je ugledala zajedno, obezbeđenje uletelo munjevitom brzinom (FOTO) 00:05 Vip 0
"OSUĐEN SAM ZA NASILJE U PORODICI" Procurile privatne Grujine poruke koje je slao Mimi nakon što su se potukli, reagovala i policija! 23:59 Vip 0
"PREVARIO JE DEVOJKU SA MNOM, A ONA MI JE TRAŽILA 500 EVRA" Starleta otkrila skandalozne detalje o učesniku Elite: "Grub je i dominantan" 01:05 Vip 0
BEKSTVO IZ ELITE! Učesnik nije mogao više da izdrži, istrčao kroz ekonomsko dvorište, učesnici u šoku! (FOTO) 00:10 Vip 0
GLEDAOCI SE KRSTE ZBOG UVREDA! Armija obezbeđenja uletela u ''Elitu 8'', pale teške reči: ''Idi kod brata poremećenog...'' 17:25 Vip 0
UČESNIK DEMOLIRAO BELU KUĆU Hoas u Eliti, niko ne može da ga smiri, reagovao i Veliki šef! 08:40 Vip 0
NAKON OPTUŽBI I DRUGIH PARTNERA DOŠLO DO POMIRENJA! Mima i Gruja priznali da su ponovo u vezi, u Eliti nastao muk! 10:18 Vip 0
NOVI LJUBAVNI PAR U ELITI! Javnost u neverici, ni ne slutite o kome je reč, menja se tok rijalitija! 21:45 Vip 0
"DNO DNA, SRAMOTA ZA ŽENSKI ROD" Mimas juri Gruju po imanju, on joj izgovara užasne reči, snimak zgrozio javnost 18:50 Vip 0
"SPASIO SAM TE IZ KANDŽI DROGE" Učesnik otkrio jezive detalje iz spoljnog sveta, obelodanio sav prljav veš, i to javno! 22:34 Vip 0
"NE ZNAM ŠTA BOLESNICA MOŽE DA URADI, JEZIVA JE!" Učesnice Elite u žestokoj svađi, spremne i na fizički obračun! 21:54 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0