VRHUNAC AUTOŠOVINIZMA! Nama ne trebaju Bošnjaci i Zapad da Srbe proglase za genocidan narod: Imamo N1 i Danicu Vučenić! 09:27 Vesti 34
RADA OSTALA DA LEČI MUSLIMANE, A ONI JE ZAKLALI Zulfo je zario nož u njen vrat i rekao: "Četnikuša je..." 06:00 Vesti 0
NEKA PONOVO VIDE ONI KOJI IGNORIŠU SRPSKE ŽRTVE Postavljene stotine fotografija ubijenih Srba uz put do Srebrenice 23:58 Vesti 0
STAVLJALA SAM DELOVE TELA MOGA BRATA NA ŠATORSKO KRILO Naserovi krvnici su Milojki pobili najmilije "Za 10 sati bez porodice" 21:46 Vesti 0
OPTUŽUJE SRBE ZA GENOCID, A SAD PRAVI HAOS PO SRBIJI Adi Selman se udružio sa Manojlovićem i lažnim ekolozima! (FOTO) 14:01 Vesti 0
DVOLIČNOST CRNOGORSKOG PREDSEDNIKA: Milatobvić ćutao na Rezoluciju o Srebrenici, a sad mu nije važna Rezolucija o Jasenovcu! 15:11 Vesti 0
BIZARNO! Bošnjački poslanik poziva žrtve “genocida”: Vi koji živite u Minhenu i Frankfurtu, dođite u Srebrenicu da glasate! 13:15 Vesti 0
"OTVARAMO VRATA MRŽNJE I STRADANJA" Jelena Karleuša zapenila od besa: "Mi smo planeta zla i zločina" 11:55 Vip 1
UBILI SU MI ŽENU, SELO SPALILI DO TEMELJA Srbin o zločinu u Ratkovićima: "Ranjenu ruku su mi jeli crvi" 19:56 Vesti 0
DODON OŠTAR "Ovo što je Moldavija uradila Srbiji je sramota, Vučića lično poznajem, on je moj prijatelj" 10:14 Vesti 25
"TAHIROVIĆA BOLI JER SE RUŠI LAŽNI MIT O SREBRENICI" Kojić: Razna udruženja se boje za svoje finansiranje 12:08 Vesti 0
UŽAS U SARAJEVU! Bošnjački ekstremisti udarili na ambasade Mađarske i Slovačke zbog Srebrenice 11:24 Vesti 0
MILOMIR MILJANIĆ O GLASANJU CRNE GORE O REZOLUCIJI O SREBRENICI: Sve će to negde ostati evidentirano... 12:34 Vesti 0
BUGARSKI AMBASADOR SE OGLUŠIO O NAREDBU VLADE Skandal u Sofiji zbog rezolucije o Srebrenici 13:01 Vesti 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21