DINA VUČINIĆ POVODOM SRAMNE ODLUKE: "Presuda Andrijani Nešić je potvrda da su neke sudije direktni učesnici obojene revolucije" 00:33 Vesti 0
JEDNA KARIKATURA SE POREDI SA PREDSEDNIKOM VUČIĆEM Dina Vučinić o hapšenju Bačulova: Službe su radile svoj posao, hvala im na tome! TAJ ČOVEK JE OPASAN 09:02 Vesti 0
"IMAM PITANJA ZA MIŠU BAČULOVA" Dina Vučinić objavila snimak na Instagramu sa pitanjima (VIDEO) 18:04 Vesti 0
"UNIŠTIO VOJVODINU I DOVEO DO PROSJAČKOG ŠTAPA" Oštar odgovor Pajtiću: Ni posle 10 godina nakon gubitka vlasti, ne može da pobegne od sebe i korupcije 11:28 Vesti 1
VUČINIĆ OGOLILA OPOZICIJU "Pokazali da iza protesta nije stajao pijetet prema žrtvama tragedije" 13:55 Vesti 0
"OD TAKVIH SAM BEŽALA IZ HRVATSKE 1991, NEĆU BEŽATI PONOVO" Nova meta zgubidana: Dolaze na kućnu adresu Dine Vučinić koja je preživela PROGON! 13:19 >> 16:03 Vesti 33
VUČINIĆ: Ljuti na građane što ih ne podržavaju, opozicioni nasilnici svoj bes iskalili na Skupštini grada 15:50 Vesti 0
"SVE ŠTO IZGOVORI JESTE REZULTAT MANIPULACIJE" Dina Vučinić: Marinika Tepić da prestane da obmanjuje javnost 16:13 Vesti 18
Dina Vučinić: Đurić i grad Novi Sad pokazali saosećanje i solidarnost, a opozicija svoje saosećanje pokazala tako što zloupotrebom ogromne tragedije 12:03 Vesti 0
"NAJOŠTRIJE OSUĐUJEM PLAN OPOZICIJE DA NAPADNU PORODICU VUČEVIĆA" Dina Vučinić: To nije moralno, nije ljudski... 19:40 Vesti 0
NSuživo; Alo; Dina Vučinić: O odgovornosti govori najgori gradonačelnik u istoriji Novog Sada 19:21 Vesti 0
Alo/V.P. DINA VUČINIĆ PORUČUJE NOVAKOVIĆU Ko lažima počinje političku karijeru, tako je i završava 16:43 Vesti 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
KRVAVA ISTINA SA FRONTA, OVO JE POTPUNI MASAKR KOD SEVERENSKA! 90% bataljona BESKUĆNIKA poginulo, ostatak se predao! 19:42 Vesti 0
DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Vaga spremna za nova poznanstva, Strelac pun optimizma, a šta je sa ostalima? 19:26