UČESNICA ELITE U VRELOJ AKCIJI SA 20 GODINA STARIJIM CIMEROM Opustili se kao da kamere ne postoje, tresli jorgan planinu naočigled svih! 11:20 Vip 0
"MNOGO MI TI NEŠTO LJUBIŠ STOMAČIĆ" Učesnica (26) sumnja da je trudna sa dvadeset godina starijim cimerom: "Možda i bude..." 18:20 Vip 0
ŠUTNUO JE NAKON VRELE AKCIJE Učesnik ostavio 20 godina mlađu cimerku: "Zgadila si mi se, glupača si prava" 20:00 Vip 0
NAPRAVIO DETE 20 GODINA MLAĐOJ CIMERKI? Učesnica Elite progovorila o trudnoći, odabrali i ime za bebu, skandal u Šimanovcima! 10:05 Vip 1
"NAJGORA ŽENSKA OSOBA KOJA JE UŠLA U ELITU" Žestoke reči na račun mlade učesnice: "Dajte mi kesu za povraćanje, fuj" 13:15 Vip 0
"DA SAM SLOBODAN SAD BIH TE POLJUBIO" Asmin Durdžić se ne smiruje, raskid sa Stanijom u najavi! 08:40 Vip 0
STANIJA ĆE POBESNETI! Učesnica Elite priznala Asminu osećanja pred kamerama Elite, mislili da ih kamere ne snimaju 00:00 Vip 0
KARAMBOL! Učesnica Elite uhvatila dečka (46) u prevari i napravila lom u kafani, otkriveni skandalozni detalji 23:20 Vip 0
"NISI SILAZILA SA MENE DVA I PO SATA" Voditelj urnisao učesnicu Elite, otkrio da su bili zajedno: "Spopala si me u kafani" 07:35 Vip 0
"RAZVODIM SE U ČETVRTAK, NAPRAVIĆU ŽURKU" Bora Santana slavi krah braka, već našao novu devojku 13:45 Vip 0
"IMA VELIKU GLAVU, OČI ZA KOJE SE NE ZNA U ŠTA GLEDAJU" Ivan Marinković šutnuo 20 godina mlađu, a ova poznata dama je žestoko izvređala 11:00 Vip 0
''OSEĆAM SE LOŠE'' Oglasila se majka zadrugarke koja je ušla u vezu sa Ivanom Marinković, zbog njenih reči bi Sara zaplakala (FOTO) 15:40 Vip 0
IVANA MARINKOVIĆA PREVARILA 20 GODINA MLAĐA CIMERKA Ljubila se sa najzgodnijim učesnikom, preko ovoga joj neće preći 10:50 Vip 0
"ZAVRŠILA SAM KOD DOKTORA, ON JE GODIŠTE NJENOG OCA!" Zadrugarka smuvala 20 godina starijeg, njena majka besna 15:00 Vip 0
VRELA AKCIJA IVANA I 20 GODINA MLAĐE CIMERKE Marinković poput tinejdžera, ne mari za kamere 07:35 Vip 0
IVAN MARINKOVIĆ SMUVAO 20 GODINA MLAĐU Učesnica rijalitija se izlanula, pao je prvi poljubac 14:13 Vip 0
PALA PRVA TAJNA AKCIJA U ELITI! Učesnica nije znala da je snimaju kamere, pa sve priznala o odnosu sa 20 godina starijim cimerom (FOTO) 17:45 Vip 0
Naj žena MAJKA JE OSTAVILA KAD JE BILA DETE Sara (13) iz okoline Bujanovca živi u kući punoj vlage, gleda bolesnog oca i iznemoglu baku, a svaka pomoć im je dobrodošla 12:58
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46