FOLKER U LAS VEGASU PROKOCKAO 80 MILIONA DOLARA Morao da prođe kroz ozbiljnu proceduru: "Odveli su me na drugi sprat, a onda..." 17:20 Vip 0
"SVE TO IMA PEČAT CECINE FIRME, NE ZNAM ŠTA BI JOJ ARKAN REKAO DA JE ŽIV" Detalji Cecine izdaje Ace Lukasa, pevačica imala da kaže samo jedno! 16:40 Vip 0
KONTROVERZNA LJUBAVNA PROŠLOST ACE LUKASA Tajne afere, smrt i zatvor, veze koje su šokirale javnost! 07:00 Vip 0
LEPA BRENA KRIVA ZA RAZVOD ACE LUKASA I SONJE? Nakon ovih reči pevačice više ništa nije bilo isto, folker odlučio da progovori nakon deset godina! 10:40 Vip 0
ACA LUKAS PRIZNAO DA JE BIO INTIMAN SA ENOM ČOLIĆ! Ispričao sve do detalja: "Nisam je voleo, družili smo se" 09:40 Vip 0
"BIO SAM INTIMAN SA ANOM SEVIĆ" Folker priznao sve o odnosu sa koleginicom, pa spomenuo i Darka Lazića! 08:20 Vip 0
LUKAS SAZNAO DA MU CECA RADI IZA LEĐA Progovorio o ratu sa Ražnatovićkom: "Ne sme da me pita zašto ne pričamo!" 07:40 Vip 0
ACA LUKAS PEVAO LEGIJI NA SLAVLJU Ispovest folkera o hapšenju, priznao da je bio blizak sa Zemunskim klanom! 17:50 Vip 0
PIKAO BIH SONY SA LUKASOM! Princ od VRANJE do VRAČARA: ''Srna Lango mi je spasila najbolje godine života'' 18:55 Vip 0
EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA ACE LUKASA! Zaposlena u Grandu, za venčanje na poklon od tate dobila luksuzni stan! 18:20 Vip 0
OVA PEVAČICA JE UHVATILA SONJU I LUKASA KAKO SE LJUBE! Isplivali šokantni detalji raskida: "Bacila je sa sebe ogrlicu od 18.000 evra" 17:40 Vip 0
EVO KOJU PEVAČICU JE ACA LUKAS PREVARIO SA SONJOM! Živeli su zajedno, pevač otkrio: "Bila je prelepa, ali nesrećna!" 06:30 Vip 0
NAKON TOLIKO GODINA OTKRILA ISTINU! Ova pevačica je bila zaljubljena u Acu Lukasa: Priznajem! 22:20 Vip 1
DAO SAM JOJ 1.000 EVRA ZA USLUGU Aca Lukas imao intimne odnose sa poznatom starletom, otkrio pravu istinu 20:00 Vip 0
ACA LUKAS JE SA OVOM POZNATOM PEVAČICOM VARAO SONJU! Vuksanovićeva otkrila: "Ona je bila još jedna u nizu!" 18:50 Vip 0
TO JE ŽENSKA HIMNA! ŽENE ĆE SE PREPOZNATI Mira Škorić progovorila o novoj pesmi i duetu sa Acom Lukasom! 06:00 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21