SUSRET JOVANE JEREMIĆ I KARLEUŠE IPAK OTKAZAN! Voditeljka se oglasila i priznala šta se desilo 22:45 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ POSETILA MANASTIR Svi komentarišu stajling u kojem se pojavila: "Ovo je nedopustivo" 15:00 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ DOBIJA NOVU FUNKCIJU NA PINKU? Pored voditeljstva, baviće se i ovim poslom, poznati svi detalji 07:40 Vip 0
MRTVA ĆU TEK DA DOMINIRAM, BIĆU KULT! Jovana Jeremić ponovo šokira, njena izjava će se prepričavati mesecima! 20:15 Vip 0
KARLEUŠA ODGOVORILA JOVANI JEREMIĆ Poslala jasnu poruku, javnost s nestrpljenjem čeka njihov susret 09:05 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ OBJAVILA PREPISKU SA OCEM Voditeljki je majka blokirana, a njegove reči su je potpuno dotukle! 08:10 Vip 0
VODITELJKA SAZNALA DA ĆE BITI U ŽIRIJU SA KARLEUŠOM! Najavila haos, burno u studiju, čeka se Jelenino oglašavanje! 19:34 Vip 0
MAJKA MI JE BLOKIRANA, DRAGAN KOMUNICIRA SA NJIMA... Šok izjava Jovane Jeremić, priznala kakvo je zapravo stanje u porodici! 16:30 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ SVA U BELOM! Voditeljka šljašti, u ovakvom izdanju je niste videli, svi su primetili ovaj detalj 14:25 Vip 0
HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU! Jovana Jeremić zaigrala uz ovu pesmu, svi bruje o jednom detalju: Ja ko pas sam lojalna! 16:40 Vip 0
SVI BRUJE O POTEZU DEČKA JOVANE JEREMIĆ Ljudi u šoku zbog onoga što je uradio: "Kako misliš u vezi ste, a..." 10:40 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ JE SA NJIM ZA DLAKU IZBEGLA SMRT Voditeljka je ovog muškarca samo jednom pokazala, a žene odlepile za njim 17:10 Vip 0
LJUBIM SVAKI DEO NJEGOVOG TELA! Jovana Jeremić iskreno o intimi sa Draganom: Muškarac se ne osvaja u kuhinji, već u krevetu! 08:10 Vip 0
DEČKO JOVANE JEREMIĆ ZBOG POŽARA IZGUBIO MILIONE! Ovo nije prvi put, pre samo tri meseca prošao sličnu situaciju! 06:00 Vip 0
SVI GLEDAJU U TELEFON DEČKA JOVANE JEREMIĆ! Dok je davao izjavu nakon požara, pokazao šta nosi i uzburkao region, o ovome će se pričati! 14:57 Vip 0
NOVI DETALJI POŽARA U PEKARI DEČKA JOVANE JEREMIĆ Biznis im je donosio milione, a evo šta je sve izgorelo u pogonu 09:40 Vip 1
JOVANA JEREMIĆ SE RASULA NA KOMADE! Nikad iskrenije pričala o svojoj ćerki: Ona je moj uspeh! 22:05 Vip 0
UBACILI SU NAM ŽIVOG MIŠA U HLEB Jovana Jeremić otkrila nove detalje skandala, dan ranije su dobili upozorenje 15:09 Vip 1
PRVI SNIMCI NAKON STRAVIČNOG POŽARA U POGONU Uništene prostorije, Jovana i Dragan se hvataju za glavu! 11:14 Vip 5
DRAGAN BESPOMOĆNO GLEDAO KAKO MU GORI IMOVINA! Novi detalji stravičnog požara dečka Jovane Jeremić, isplivale šokantne stvari 10:30 Vip 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
SVE POČINJE SA BOLOM U LEĐIMA Dr Radenković upozorava da ova bolest odnosi najviše života u Srbiji 16:06