UMRLA MAJKA VODITELJKE DNEVNIKA Za smrt saznala dok je vodila vesti, slomljena jer u tom trenutku nije bila pored nje! 07:20 Vip 0
DRAMA NA PINKU Voditeljke u žestokom klinču, na udaru i Dea Đurđević, ljudi ne veruju šta se dešava! 10:10 Vip 0
"MOJA MAJKA JE VIŠE VOLELA MUŽA NEGO SVOJU DECU" Voditeljka otkrila koliko joj je ta izjava teško pala: "Išla sam pod Ostrog" 06:30 Vip 0
DRAMA NA PINKU Voditeljke u žestokom klinču, na udaru i Dea Đurđević, ljudi ne veruju šta se dešava! 10:35 Vip 3
OTKRIVENA TAJNA ČUVANA 10 GODINA Savo Milošević ljubio je ovu voditeljku Pinka: "Kada smo se upoznali tražio sam je po Jutjubu da vidim ko je" 07:20 Vip 0
UMRLA MAJKA VODITELJKE DNEVNIKA Za smrt saznala dok je vodila vesti, slomljena jer u tom trenutku nije bila pored nje! 11:45 Vip 0
JOVANA JEREMIĆ POBESNELA, SVI MISLE DA SU RAZLOG KOLEGINICE SA PINKA! U uživo programu poslala jasnu poruku: "Da vam se to nikada više u životu ne ponovi!" 19:40 Vip 3
''BILA BIH MINISTARKA SAOBRAĆAJA, DA NISAM PEVAČICA'' Rada Manojlović se prisetila uspomena iz Četereške šume za 1. maj (FOTO) 10:15 Vip 0
UMRLA MAJKA VODITELJKE DNEVNIKA Za smrt saznala dok je vodila vesti, slomljena jer u tom trenutku nije bila pored nje! 14:30 Vip 0
VODITELJKA PINKA LJUBILA LEGENDARNOG FUDBALERA! Strogo čuvali od svih romansu, a onda isplivale tajne odnosa! 19:16 Vip 0
DRAMA NA PINKU Voditeljke u žestokom klinču, na udaru i Dea Đurđević, ljudi ne veruju šta se dešava! 11:50 Vip 0
VODITELJKA DNEVNIKA GLADUJE PO TRI DANA Otkrila tajnu svog izgleda, priznala da je često na dijeti 12:40 Vip 0
UMRLA MAJKA VODITELJKE DNEVNIKA Za smrt saznala dok je vodila vesti, slomljena jer u tom trenutku nije bila pored nje! 14:25 Vip 0
MAMA JOJ JE NA SAMRTI PRIZNALA DA JE CEO ŽIVOT VIŠE VOLELA NJEGA! Potresna priča poznate voditeljke kida dušu 06:30 Vip 0
Jeste li čuli za Escape vokalni kamp? Očuvanje i razvoj glasa kroz stručno vođeni program Maje Manojlović 10:09 Vip 0
MAJA MANOJLOVIĆ U PETOJ DECENIJI IZGLEDA NIKAD BOLJE Voditeljka otkrila sve tajne, evo kako održava vitku liniju, jedna stvar je presudna 10:20 Vip 0
VODITELJKA DNEVNIKA LJUBILA JE POZNATOG FUDBALERA Izbegavala je skandale i krila vezu sa sportistom, a onda se sve saznalo 17:35 Vip 0
VODITELJKA PINKA OTKRILA ŠTA JOJ JE MAJKA IZGOVORILA NA SAMRTI Zbog njenih reči završila je i u manastiru 15:38 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46