Alo.rs POLICIJA REGOVALA NA PRETNJU MASAKROM Pretresen stan u kojem živi dečak iz Kruševca 19:02 Hronika 0
Alo!/Telegraf SPREČENA TRAGEDIJA U OSNOVNOJ ŠKOLI U NIŠU Učenik osmog razreda nožem napao vršnjaka 18:37 Hronika 0
Alo!/V.P./Telegraf DOŠLA U POSETU DRUGARICI, PA NAPALA NOŽEM DRUGA S LEĐA Oglasila se gimnazija Ruđer Bošković povodom napada 18:17 Hronika 0
Alo/M.J./Mediji ZBOG ČEGA JE VUNDERKIND POČINIO JEZIVI MASAKR? Nezapamćeni krvavi pir u skorijoj istoriji Srbije 07:20 Hronika 0
Alo.rs DETALJI MASAKRA U BEOGRADU Pobio drugare iz klupe pa zvao policiju:"Ja sam psihopata!" 06:00 Hronika 0
Alo SVI SMO KRIVI ZA OVO! Učenik škole u kojoj je izvršen masakr progovorio o jezivom zločinu (VIDEO) 13:41 Hronika 0
Alo; PROŠLE GODINE PROMENIO ŠKOLU Saznajemo! Ovo je dečak koji je pucao u školi na Vračaru! 10:04 Hronika 0
Alo; OTVORIO VATRU U KABINETU ISTORIJE! Uhapšen učenik koji je pucao u školi na Vračaru! 09:26 Hronika 0
Jutarnji list; Alo; OTKRIVENO KAKO JE POGINUO UČENIK! Hrvatski maturanti se vraćaju, njegovo telo ostalo u Pragu! 19:41 Vesti 0
Alo!/Telegraf.rs OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O SAMOUBISTVU UČENIKA U KAČAREVU Zatražen još jedan dokaz - četrnaestogodišnjak sahranjen danas 15:11 Hronika 0
Alo/Novosti SAVA MI JE IZDAHNUO NA RUKAMA: Drugar učenika koji se ubio skokom kroz prozor škole u Kačarevu ne može da dođe sebi od šoka 11:01 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs OGLASIO SE POKRAJINSKI SEKRETARIJAT O TRAGEDIJI U ŠKOLI U KAČAREVU: ''Izražavamo saučešće porodici, kao i svim učenicima i zaposlenima u školi'' 12:04 Hronika 0
Alo!/Telegraf.rs KAČAREVO ZAVIJENO U CRNO Otac klečao pored mrtvog deteta, direktorka pala nasred školskog dvorišta 11:37 Hronika 0
Alo!/Mediji ZAVRŠENA OBDUKCIJA UČENIKA IZ KAČAREVA Ubio se skokom kroz prozor - ovo su detalji nalaza 10:32 Hronika 0
Alo.rs/Blic NEĆE BITI OPTUŽEN Učenik u Americi upucao učiteljicu u ruku i grudi. evo šta je prethodilo krvavnom činu 22:43 Vesti 0
Blic; Alo; HAOS U SMEDEREVU! Profesor i đak se rvali u učionici zbog mobilnog telefona! U jednom trenutku ga bacio na sto! 13:56 Vesti 6
Alo/Mediji BRUTALNO PREBIJANJE PROFESORKE U SAD! Nakon stravičnog nokaouta, usledio još veći horor (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) 21:06 Vesti 0
Alo!/Mediji IZMAKAO PROFESORKI STOLICU, A SAD UHVAĆEN U KRAĐI DRVA Nakon incidenta u školi, N.Ž. ponovo pred tužiocem 07:19 Hronika 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21