Milica Jovanović OTVORENO PRETIO, ALI NIKO NIJE REAGOVAO Učenik koji je upucao nastavnika u Lukavcu ranije najavio osvetu 12:44 Hronika 0
Milica Jovanović NASTAVNIK ENGLESKOG JEZIKA TEŠKO RANJEN Učenik koji je pucao u Lukavcu nema ni 14 godina 11:51 Hronika 0
Milica Jovanović OVIM PIŠTOLJEM JE UČENIK PUCAO U NASTAVNIKA Čovek ranjen u vrat, u toku je hitna operacija (FOTO) 11:37 Hronika 0
Milica Jovanović UČENIK TEŠKO RANIO NASTAVNIKA Pogledajte snimak hapšenja napadača u Lukavcu (FOTO/VIDEO) 11:07 Hronika 0
Milica Jovanović PRVE SLIKE ŠKOLE U LUKAVCU Nastavnik koga je izrešetao pomahnitali učenik sin poznatog političara (FOTO) 10:21 Hronika 0
Milica Jovanović RANJENOM NASTAVNIKU SE BORE ZA ŽIVOT Učenik ispalio u njega nekoliko metaka 10:03 Hronika 0
Milica Jovanović IZBACILI GA IZ ŠKOLE, DOŠAO SA PIŠTOLJEM I UPUCAO NASTAVNIKA Detalji pucnjave u školi u Bosni 09:52 Hronika 0
Alo!/V. Popović/Mediji ''JURIO SAM PO HODNIKU, TRAŽIO SAM MLAĐU SESTRU'' Stravična ispovest učenika 'Ribnikara': ''Svi su vrištali, ja sam se s njom sakrio u ćošak'' 21:37 Hronika 0
N. Gavrilov/Mediji PRETIO NOVIM MASAKROM Učenik iz Vrnjačke banje slao poruke drugarima iz razreda! 16:21 Hronika 0
Alo!/V. Popović/Blic ''ON JE HTEO DA ZAVRŠI GEJM, PROBAĆU I JA SUTRA'' Jezive poruke učenika šestog razreda iz Novog Sada - policija hitno reagovala 11:50 Hronika 0
Alo!/V.P./Telegraf RAZMIŠLJAO DA POČINI MASAKR U BLIZINI VRTIĆA Usvojena žalba Tužilaštva - maloletnik iz Bačke Palanke ide u pritvor 14:06 Hronika 0
Alo!/V.P./Telegraf DRŽAO SLIKE DECE U RAČUNARU, PA PRIČAO DA RAZMIŠLJA O MASAKRU Novi detalji policijske akcije MUP-a i FBI 12:50 Hronika 0
Alo!/V.P./Tanjug SIMULIRALI PUCNJAVU, PA SVE SNIMILI Saslušana dvojica maloletnika iz Požege zbog izazivanja panike, roditeljima oduzeto oružje 08:35 Hronika 0
Alo!/Kosovo Online UČENIK PRETIO MASAKROM ĐACIMA I NASTAVNICIMA Poslao slike oružja i municije, policija odmah pretresla školu u Beču 00:13 Vesti 0
Alo/M.J./Mediji PORED IMENA SVAKOG NAPISAO KOLIKO ĆE METAKA ISPALITI U NJEGA Učenik u Beogradu napravio spisak đaka koje želi da ubije 15:40 Hronika 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21