"SKRENUĆU, OVO JE NEIZDRŽIVO" Olja Crnogorac (41) jeca u trudnoći, otkrila sa čime se suočava, javno moli za pomoć! 21:45 Vip 0
ŠOK IZDANJE VODITELJKE U 5. MESECU TRUDNOĆE! Niko nije očekivao da će je videti u ovakvom izdanju! (FOTO) 13:40 Vip 0
"IMALA SAM KRVARENJE" Olja Crnogorac zatrudnela u 41. godini nakon duge borbe, a sada otkrila sa čim se sve borila! 01:20 Vip 0
ŽELELA DA JOJ DRUGA ŽENA RODI DETE, A ONDA USLEDIO ŠOK! Olja Crnogorac grca u suzama zbog trudnoće, a evo šta je pričala! 23:00 Vip 0
OLJA CRNOGORAC TRUDNA U 41. GODINI! Otkrila srećnu vest i zaplakala: Bila sam uverena da imam kancer (VIDEO) 22:00 Vip 0
POKRADENA NAŠA POZNATA VODITELJKA! Progovorila o svemu, upozorila javnost: "Masna svinjo, nisam završila sa tobom!" 13:43 Vip 0
NAŠOJ VODITELJKI SAOPŠTENO DA IMA JOŠ 10 GODINA ŽIVOTA! Zaplakala tokom obraćanja i otkrila stravične detalje: "Otkazivaće organi" 20:06 Vip 0
TETO, TETO, A JEL SAV OVAJ LUKSUZ TVOJ? A ODAKLE TETO? Olja Crnogorac se ogrnula dragocenostima, pa krenula da prosipa pamet narodu, a promaja duva li duva 11:36 Vesti 0
"NAŠLA SAM CRNU VUNICU U MAŠNI, PREZNOJAVALA SAM SE" Voditeljka preživela pravu agoniju, tvrdi da je bila pod crnom magijom 19:21 Vip 0
"IDEM JA SVOJOJ KUĆI DA UMREM" Naša voditeljka se borila za potomstvo, doživela pravi pakao: Nakon operacije samo izgubila dosta krvi! 18:10 Vip 0
ZAVIRITE U LUKS STAN NAŠE VODITELJKE (40) Pazarila nekretninu sa bazenom od 100 kvadrata, a ormar pun brendiranih stvari 13:26 Vip 0
3 EMBRIONA SAM PREBACILA IZ SOLUNA U GRUZIJU Olja Crnogorac htela da dobije dete uz pomoć surogat majke 15:32 Vip 0
OLJA CRNOGORAC PROGOVORILA O BORBI ZA POTOMSTVO Imali smo nekoliko bezuspešnih pokušaja sa tri surogat majke 14:27
VODITELJKA RASPALILA PO BRENI, POMENULA NJENE GODINE Ogroman skandal: "Liči na svoje unuče, nije mi jasno kako je dozvolila ovo" 18:10 Vip 0
SKRAĆENO MI JE 10 GODINA ŽIVOTA, MISLILA SAM DA JE KRAJ Poznata voditeljka bila na ivici smrti, otkrila detalje agonije iz aviona 17:20 Vip 0
OLJA JEL TI OVO SESTRA ILI MAJKA? Bivša voditeljka pokazala majku, ljudi ostaju frapirani kad vide godine 13:05 Vip 0
LJUBILA POGREŠNOG, PA PROŽIVELA LJUBAVNI DEBAKL! Olja Crnogorac kivna na muški rod, pale teške reči 13:10 Vip 0
OBLAČIO ME KAO DEČAČIĆA, ISMEJAVAO! Naša voditeljka o stravičnom paklu kroz koji je prošla, niko nije znao šta joj se dešava! 13:49 Vip 0
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 1
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
NOĆNA MORA TURISTA NA PAGU! Policija izbacila goste iz luksuznog rizorta, nisu stigli ni da pokupe svoje stvari! 10:09 Vesti 0