STRAHOVALA JE OD NAJGOREG Gabi Novak preminula samo dva meseca nakon porodične tragedije! 12:00 Vip 0
MATIJA DEDIĆ SAHRANJEN U TAJNOSTI Porodica imala jedan zahtev, Gabi slomljena došla iz doma! 10:30 Vip 1
GABI NOVAK JEDVA STOJI NA NOGAMA Prvi put u javnosti nakon smrti sina Matije, ušla u salu za komemoraciju i rasplakala sve 13:55 Vip 0
ODRŽANA KOMEMORACIJA MATIJI DEDIĆU Ćerka i žena slomljene od bola, ne mogu da zadrže suze! 13:25 Vip 1
OPROŠTAJNA PORUKA ZA TATU Ćerka Matije Dedića rasplakala region, nakon njegove smrti porodica donela važnu odluku: "Nećete moći da se oprostite od njega na sahrani" 07:40 Vip 0
"BOJAO SAM SE DA ĆE BITI KRIZA, LEKARI SU REKLI DA NEĆU DOŽIVETI 50. ROĐENDAN" Matija Dedić otvoreno je govorio o poroku, Gabi i Arsen su znali sa čim se muči 22:35 Vip 0
EVO KAKO JE UMRO MATIJA DEDIĆ Arsena odnela opaka bolest, a Gabi za smrt sina saznala u domu za stara lica 17:00 Vip 0
ARSENOVA ĆERKA IZ PRVOG BRAKA NAPISALA OPROŠTAJNU PORUKU ZA MATIJU Slavica otkrila u kakvom su zaista odnosu bili posle smrti oca Arsena 16:00 Vip 0
ĆERKA MATIJE DEDIĆA BORI SE SA TEŠKOM BOLEŠĆU Juče je doživela najveći životni gubitak, a evo čime se bavi lepa Lu (FOTO) 12:35 Vip 0
OVO JE NEVENČANA SUPRUGA MATIJE DEDIĆA Ne pojavljuje se u javnosti, bili su zajedno 30 godina, a evo zašto se nikada nisu venčali 12:05 Vip 0
MESEC DANA PRE SMRTI ISPUNILA MU SE NAJVEĆA ŽELJA Matija Dedić je tada bio presrećan: "Ovoga ću se zauvek sećati" 10:05 Vip 0
"BOJIM SE ZA NJEGOVO ZDRAVLJE" Gabi Novak je ovako govorila o preminulom sinu, smrt im je zauvek promenila živote! 09:15 Vip 0
PEVAČICA SLOMJENA ZBOG SMRTI MATIJE DEDIĆA Potresnim rečima se oprostila od njega: "Prerano" 08:55 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
DOLOVAC OBMANULA JAVNOST U SRBIJI? Sajt Eurojust-a ne potvrđuje njena haška saopštenja 14:34 Vesti 14
„PRETHODNI VLASNIK JE U TOJ KUĆI IZVRŠIO SAMOUBISTVO, OBESIO SE..." Komšija otkrio jezive detalje o mestu zločina u Čačku 13:31 Hronika 0
JAPANKE SA 60 DELUJU KAO DA IM JE 30 Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe! 13:35
EVROLIGA ODUŠEVLJENA "DELIJAMA" Reakcija bivšeg igrača Partizana pred meč sa Zvezdom obilazi Evropu (VIDEO) 15:45