Mirović: Pokrajinska vlada izdvojila 114,5 miliona dinara za sveobuhvatnu rekonstrukciju Đačkog igrališta u Novom Sadu 13:29 Vesti 0
Mirović: Pokrajinska vlada obezbedila je novac za sanaciju štete od nevremena na objektima Univerziteta u Novom Sadu 14:24 Vesti 0
Mirović: Pokrajinska vlada izdvojiće narednih dana novac za obnovu verskih objekata oštećenih u nevremenu 15:24 Vesti 0
POLOŽIO VENAC PALIM BORCIMA Mirović na obeležavanju 105. godišnjice proboja Solunskog fronta na Kajmakčalanu 20:16 Vesti 0
Mirović: Za poboljšanje uslova stanovanja 125 izbeglih i raseljenih porodica u Vojvodini 50,5 miliona dinara 13:46 Vesti 0
Mirović: Pokrajinska vlada zajedno sa Vladom Srbije uređuje lokalne i regionalne puteve širom Vojvodine 16:17 Vesti 0
NA SEDNICI DONETO VAŽNO REŠENJE Pokrajinska vlada izdvaja 13 miliona dinara za kupovinu analognog mamografa 12:52 Vesti 0
Mirović na prvoj Fruškogorskoj vinskoj šetnji, manifestaciji koja promoviše potencijale Fruške gore (FOTO) 12:38 Vesti 0
MIROVIĆ I ĐURIĆ OBIŠLI ZAVRŠNE RADOVE NA BULEVARU OSLOBOĐENJA Od 14 časova biće pušten u saobraćaj (FOTO) 12:58 Vesti 0
Mirović: Najboljim diplomiranim studentima plaćena stručna praksa u trajanju od 12 meseci u pokrajinskim institucijama 14:43 Vesti 0
Mirović: Za 42 oštećene škole tokom nevremena Pokrajinska vlada izdvojila 219 miliona dinara (FOTO) 14:47 Vesti 0
VAŽNI PROJEKTI U SUBOTICI Bakić i Mirović obišli radove na Kanjiškom putu i Dom „Kolevka“ (FOTO) 15:28 Vesti 0
MILENA RADULOVIĆ U VEZI SA OGNJENOM JANKOVIĆEM On joj je podrška na suđenju sa Mikom Aleksićem! 10:30 Vip 0
LEBDELA NA BINI, MENJALA KOSTIME NAKON SVAKE PESME, OKUPILA POLA ESTRADE: Karleuša napravila koncert za pamćenje, ovako nešto do sada nije viđeno(FOTO/VIDEO) 22:32 Vip 0
ALO! U POSEDU ŠOKANTNOG SNIMKA: Policija pretresa Aneli Ahmić nakon hapšenja, evo šta su tražili 17:47 Vip 0
NEOBIČAN SNIMAK IZ BOSNE Uletela u kafanu i pendrekom počela da bije muža i njegovu ljubavnicu (VIDEO) 14:41 Vesti 1
SPEKTAKL U PAZARU NA PREDSTAVLJAJNJU LJAJIĆA Baklje i špalir za najveće pojačanje u istoriji (VIDEO) 22:04 Sport 0
PORODICA MI JE BITNIJA OD POSLA Sloba Radanović otkrio da je smanjio nastupe, pa izneo svoje mišljenje o Desingerici! 10:14 Vip 0
SA NOVAKOM ĐOKOVIĆEM IMAM ODLIČNE ODNOSE! Vučić ponovo ogolio laž opozicije i njihovih medija (VIDEO) 22:38 Vesti 71
"VOLIM ĐOKOVIĆA, ON JE RUS!" Japanac ratuje u Ukrajini i otkriva: "Ja volim Rusiju i interesovao sam se uvek za tenis (VIDEO) 21:56 Vesti 0
OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN Gol sezone u Srbiji i to u trećem rangu, poželećete da pogledate ovaj snimak mnogo puta (VIDEO) 22:26 Sport 0