ZADRUGARKA SMOTALA BIZNISMENA U rijalitiju radila test za trudnoću, a sada njega krije od očiju svih! (FOTO) 20:10 Vip 0
"NISU SE VOLELI, TU JE POSTOJALA..." Ana Spasojević progovorila o odnosu Uroša Rajačića sa Milicom Veličković, pomenula i raskid 10:05 Vip 0
VAŽILA JE ZA FAVORITA, A SINOĆ JE IZBAČENA IZ ELITE Za nju je rijaliti završen, učesnici šokirani odlukom! 07:20 Vip 0
"TUKAO ME JE DO PETNAESTE GODINE" Učesnica Elite otkrila jezive detalje o ocu: "Bolje da me ubiješ, nego ovo da uradiš" 18:45 Vip 0
OVAJ PUT NEĆE BITI N. N. OTAC! Majka Ane Spasojević se oglasila nakon žestoke akcije njene ćerke i Munjeza 14:35 Vip 0
NIKAD ŽEŠĆA AKCIJA U ELITI, SVE SE VIDELO! Nisu mogli da se obuzdaju, zatresli zidove, a u jednom trenutku se pomerio pokrivač! 09:05 Vip 0
STIGLI REZULTATI TESTA NA TRUDNOĆU Šok u Eliti, voditelj saopštio vesti, par ne može da dođe sebi! 07:50 Vip 0
VEĆ IMAJU IME ZA DETE Zadrugarka otkrila detalje razgovora o imenu bebe, sve je sigurnija da je trudna 16:57 Vip 0
NAKON SPEKULACIJA O TRUDNOĆI OGLASILA SE MAJKA RIJALITI UČESNIKA Otkrila šta misli o potencijalnoj snajki 13:20 Vip 0
SOFIJA RASKRINKANA! Enu Čolić ne može očima da gleda - komentari na društvenim mrežama digle veliku prašinu (video) 21:19 Vip 0
OPŠTI HAOS U ELITI, SVI KOLEKTIVNO ZARATILI Obezbeđenje ih odmah opkoliko, srasti se ne smiruju! 10:10 Vip 0
LEPI MIĆA BRUTALNO PONIZIO OVU UČESNICU Podsetio je na odnos sa Zvezdanom Slavnićem, muk u Beloj kući 21:20 Vip 0
SPRDAO SE SA TOBOM! Lepi Mića urnisao cimerku, sasuo joj sve u lice, učesnica posle ovih reči ne dolazi sebi 16:25 Vip 0
JOŠ JEDNA PRELJUBA U ELITI! Mislili su da ih kamere neće snimiti, umešan i Terza, učesnica grca u suzama 21:13 Vip 0
VRELA AKCIJA U ELITI! Nakon raskida završili ispod pokrivača, pa se prepustili strastima! 08:15 Vip 0
UČESNICA ELITE JAVNO PREVARILA DEČKA! Završila u krevetu sa cimerom, vrela akcija naočigled svih! 08:35 Vip 0
BUDUĆI ZADRUGARI BLOKIRALI PRILAZ PINKU! Opšti kolaps na Dedinju, evo ko se prvi pojavio, a njih niko nije očekivao 16:23 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
PUTIN IMA NOVU TAKTIKU! Švedska primetila nešto čudno - stiglo UPOZORENJE: "Viđamo ih svake nedelje" 10:29 Vesti 0
Uživo BRUTALNA RUSKA ODMAZDA Poslali "kinžale" na Ukrajinu, pogođene KRITIČNE mete! 07:05 >> 11:29 Vesti 0
ŽENE IH RAZGRABILE ČIM STIGNU, U PRODAVNICAMA IH SKORO NEMA Čizme koje su hit ove zime menjaju pravila – ko ih ima, izgleda kao milion dolara 10:36
"BIO SAM OKRUŽEN PEDOFILIMA I UBICAMA" Legendarni teniser otvorio dušu: Otkrio detalje iz najmračnijeg perioda života 10:42