"SA MOJIM DIVNIM KOLEGINICAMA SA TORLAKA!" Darija Kisić se oglasila na društvenim mrežama: "Stručnjaci su tu da pomognu!" 15:33 Vesti 0
ONI SU KUPILI KUĆU ZAHVALJUJUĆI POMOĆI DRŽAVE Ministarka Darija Kisić obišla porodicu Marjanović u Barajevu 13:39 Vesti 0
SRAMNO ISTUPANJE OPOZICIJE U STRAZBURU Darija Kisić: To je pravo lice ljudi kojima ništa nije sveto 14:35 Vesti 28
DARIJA KISIĆ POSETILA DEVOJČICU KOJU JE OTAC DRŽAO ZATOČENU Poželela joj 2 stvari u Novoj godini 11:03 Vesti 0
"SVAKODNEVNO BRINEMO O SVIM GRAĐANIMA" Darija Kisić: Srbija ide odlučnim korakom napred 12:54 Vesti 44
U AVGUSTU NAJVIŠE ROĐENIH BEBA Poboljšanje demografske slike jedan od glavnih prioriteta Republike Srbije 15:47 Vesti 0
ZLOSTAVLJANA DEVOJČICA POLAZI U ŠKOLU Ministarka Darija Kisić obišla dete koje je otac godinama držao zatočenu u stanu 06:00 Vesti 0
VRATILE SE RODE U SRBIJU: Jedini u regionu u 2022. imamo više rođenih u odnosu na 2021. godinu: Posle 40 godina pobedili smo belu kugu 06:00 Vesti 0
DARIJA KISIĆ KAKVU DO SADA NIKADA NISMO VIDELI Ministarka u tradicionalnoj nošnji izgleda savršeno 10:35
Nikola Nenadović JOŠ JEDNO POVEĆANJE POMOĆI DRŽAVE Pored 10.000 dinara za decu, stiže JOŠ novca 16:20 Vesti 0
Alo!/Mediji MINISTARKA KISIĆ O DEČAKU UBICI "Psiholozi se do sada nisu susreli sa ovakvim izazovom" 11:35 Vesti 0
Alo.rs/Mondo "NE MOŽE DA SE DESI DA DEČAK BUDE PUŠTEN" Kisić o Kosti K: Ništa nije ukazivalo na takvo ponašanje! 13:27 Vesti 0
Alo.rs "MRŠ NAZAD U VUKO**BINU!" Ovo je jezik lažnih boraca protiv nasilja, jezive uvrede na račun ministarke Kisić Tepavčević! 16:03 Vesti 109
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46