ĆERKA POKOJNOG ŽELJKA RUTOVIĆA NAPUSTILA SRBIJU NAKON OČEVE SMRTI Htela je da odustane od svega, pa donela ovu odluku 15:00 Vip 0
ĆERKA POKOJNOG ŽELJKA RUTOVIĆA SE SPREMA ZA MISS SVETA! Aleksandra otkrila da joj nije lako: ''Ne bih to nikome preporučila'' 18:22 Vip 0
"BILA SAM NA KORAK DA ODUSTANEM OD SVEGA" Ćerka Željka Rutovića o poslednjim danima svog oca: "Nedostaje mi najviše na svetu" 16:15 Vip 0
DOLAZAK JOCE AMSTERDAMA NA SAHRANU RUTOVIĆA UZDRMAO PODZEMLJE?! U njegovom sukobu sa Lukom Bojovićem izginulo 12 osoba - među njima i 3 JOCINA KUMA! 21:42 Hronika 0
ESTRADA SE OPROSTILA OD ŽELJKA RUTOVIĆA Ona je jedina pevačica koja je došla, odmah otišla sa Novog groblja (FOTO) 14:15 Vip 0
PRIJATELJICA ŽELJKA RUTOVIĆA NEUTEŠNA Danima nije mogla da dođe sebi, a sada se u ovom izdanju pojavila na groblju (FOTO) 13:50 Vip 0
OVO JE SESTRA ŽELJKA RUTOVIĆA Grca u suzama zbog smrti brata, prijatelji je teše dok prima saučešća (VIDEO) 13:35 Vip 0
NJEGA NIKO NIJE OČEKIVAO NA SAHRANI ŽELJKA RUTOVIĆA Svedočio je u slučaju Uroša Blažića, pa promenio ime, evo kako sada izgleda (VIDEO) 13:20 Vip 0
VELJKO I BOGDANA UTUČENI OD BOLA Ražnatovići došli na kremaciju Rutovića, Cecin sin nosi ogroman venac (VIDEO) 13:00 Vip 0
JOCA AMSTERDAM U SUZAMA NA ŽELJKOVOJ SAHRANI Godinama se nije pojavljivao u javnosti, a njegova poslednja poruka Rutoviću odjekuje (VIDEO) 12:35 Vip 0
UDOVICA ŽELJKA RUTOVIĆA NEPREPOZNATLJIVA Mirjanu slomila smrt supruga, na groblju lije suze, a ovaj prizor je sve rasplakao! 12:20 Vip 0
ĆERKE SLOMLJENE OD BOLA Jedva stoje na nogama, prijatelji im pružaju podršku, bolne scene na Rutovićevoj sahrani 12:10 Vip 0
SAHRANA ŽELJKA RUTOVIĆA Udovica u suzama, porodica i prijatelji ga ispraćaju na večni počinak 12:00 Vip 0
POSLEDNJA FOTOGRAFIJA ŽELJKA RUTOVIĆA Evo u kakvom je stanju bio pred kraj borbe sa opakom bolešću 13:35 Vip 0
VELIKI PRIJATELJI Srpski kralj kokaina izašao iz ilegale i posvetio čitulju Željku Rutoviću! 06:00 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"NISAM KRIV", JEZIVE REČI OSUMNJIČENOG PRED SUDOM! Grbić negirao da je izrešetao cimera, pa telo bacio u Dunav 12:47 Hronika 0
UKRAJINSKI DRON UDARIO U SRCE KADIROVE ČEČENIJE! Raznet neboder, drama u Groznom! (VIDEO) 12:50 Vesti 0