ALBANCI PRETILI NOVAKU Đokovići prošli kroz najgori mogući pakao: Policija se nije odvajala od njih, majka Dijana na ivici snage, jedva progovorila o tome 18:30
MAJKA PADA U NESVEST, BRAĆA I JA PLAČEMO Đokovićeva emotivna ispovest: Udarila je glavom i pala 18:22
NI NE SLUTITE SA KIM SE DRUŽI DIJANA ĐOKOVIĆ! Slučajno su je snimili na proslavi njenog rođendana, i tada je nastao haos 13:00 Vip 0
BOLNA DIJANINA ISPOVEST Đokovićeva majka kroz suze otkrila mračne tajne: Srđan ode s Novakom, a ja sa dvoje dece nemam ni za hleb 11:58
ALBANSKI MAFIJAŠI PRETILI NOVAKU Đokovići preživeli pravi pakao, policija ih non-stop čuvala, majka Dijana smogla snage da progovori o ovome 14:37
ISPLIVAO VIDEO SA PROSLAVE OLIMPIJACA Snimili su Jelenu i Dijanu, sad je sve jasno, pogledajte odnos svekrve i snaje 11:04
POZNATA SRPKINJA SE OBRATILA NOVAKU I NJEGOVOJ MAJCI! Ovaj potez niko nije očekivao, šok: "Kakav bi nam život bio bez tvog osmeha!" 21:10 Vip 0
DIJANA ĐOKOVIĆ PROMENILA VERU Novakova majka dobila novo ime, otkrila šta ju je navelo na to 16:16 Vip 0
NOVAKOVA MAJKA IGRA KOLO SAMO PRŠTI! Haos u restoranu u Beogradu, pevačica snimila svaki detalj, Dijana na ivici suza 15:25 Vip 0
ONI RETKO DOLAZE... Majka Novaka Đokovića otkrila istinu o njegovoj Jeleni, sada je jasno u kakvim su zapravo odnosima 15:45 Vip 0
SVE OČI UPRTE U MAJKU NOVAKA ĐOKOVIĆA! Pojavila se u centru Beograda, a samo jedan komad na njoj košta 5.300 evra! 21:44 Vip 0
SPREMI NAM NORMALNE PALAČINKE Jelena i Novak imaju strogo pravilo o ishrani, Dijana otkrila šta unuci traže od nje! 11:35 Vip 0
DIJANA ĐOKOVIĆ REŠILA PORODIČNU MISTERIJU O ovome se ćuti 15 godina, a reč je o mestu koje porodica zaobilazi 11:53 Vip 0
IZDAO SAM SAMOG SEBE Potresna ispovest Dijane Đoković: Noletove reči posle operacije i buđenja iz anestezije pamtiće zauvek 09:48
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
"LEPO SI POČEO, ČESTITAM" Medvedev urnisao Trampa komentarima nakon napada na Iran 11:08 >> 11:20 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. JUN Raku poboljšanje odnosa s nadređenim, Škorpije upoznaju zanimljivu osobu, Strelcu osetljivi u zglobovi 05:00 Razonoda 0
"DELIJE" U EKSTAZI Da li je ovo znak da na "Marakanu" stiže važno pojačanje: Ovaj potez bacio je sve navijače u trans 10:20