ALBANCI PRETILI NOVAKU Đokovići prošli kroz najgori mogući pakao: Policija se nije odvajala od njih, majka Dijana na ivici snage, jedva progovorila o tome 18:30
MAJKA PADA U NESVEST, BRAĆA I JA PLAČEMO Đokovićeva emotivna ispovest: Udarila je glavom i pala 18:22
NI NE SLUTITE SA KIM SE DRUŽI DIJANA ĐOKOVIĆ! Slučajno su je snimili na proslavi njenog rođendana, i tada je nastao haos 13:00 Vip 0
BOLNA DIJANINA ISPOVEST Đokovićeva majka kroz suze otkrila mračne tajne: Srđan ode s Novakom, a ja sa dvoje dece nemam ni za hleb 11:58
ALBANSKI MAFIJAŠI PRETILI NOVAKU Đokovići preživeli pravi pakao, policija ih non-stop čuvala, majka Dijana smogla snage da progovori o ovome 14:37
ISPLIVAO VIDEO SA PROSLAVE OLIMPIJACA Snimili su Jelenu i Dijanu, sad je sve jasno, pogledajte odnos svekrve i snaje 11:04
POZNATA SRPKINJA SE OBRATILA NOVAKU I NJEGOVOJ MAJCI! Ovaj potez niko nije očekivao, šok: "Kakav bi nam život bio bez tvog osmeha!" 21:10 Vip 0
DIJANA ĐOKOVIĆ PROMENILA VERU Novakova majka dobila novo ime, otkrila šta ju je navelo na to 16:16 Vip 0
NOVAKOVA MAJKA IGRA KOLO SAMO PRŠTI! Haos u restoranu u Beogradu, pevačica snimila svaki detalj, Dijana na ivici suza 15:25 Vip 0
ONI RETKO DOLAZE... Majka Novaka Đokovića otkrila istinu o njegovoj Jeleni, sada je jasno u kakvim su zapravo odnosima 15:45 Vip 0
SVE OČI UPRTE U MAJKU NOVAKA ĐOKOVIĆA! Pojavila se u centru Beograda, a samo jedan komad na njoj košta 5.300 evra! 21:44 Vip 0
SPREMI NAM NORMALNE PALAČINKE Jelena i Novak imaju strogo pravilo o ishrani, Dijana otkrila šta unuci traže od nje! 11:35 Vip 0
DIJANA ĐOKOVIĆ REŠILA PORODIČNU MISTERIJU O ovome se ćuti 15 godina, a reč je o mestu koje porodica zaobilazi 11:53 Vip 0
IZDAO SAM SAMOG SEBE Potresna ispovest Dijane Đoković: Noletove reči posle operacije i buđenja iz anestezije pamtiće zauvek 09:48
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46