SKARLET JOHANSON IGRA U NOVOM HIT FILMU Poznati horor dobija savremenu verziju - "Publika će biti zapanjena" 21:50 Razonoda 0
NAJSTRAŠNIJI HOROR IKADA? Samo 1 od 100 gledalaca je uspeo da pogleda film ‘Veronica’ do kraja! 07:15 Razonoda 0
OVAJ HOROR NIJE KAO DRUGI: Priča iz perspektive psa u UKLETOJ KUĆI! Neverovatan strah (VIDEO) 17:19 Razonoda 0
IDENTIFIKOVANO 51 ZLOSTAVLJANO DETE, MEĐU ŽRTVAMA I BEBA! Šokantni detalji Evropolove akcije u kojoj je učestvovala i Srbija 13:10 Hronika 0
BILA JE VESELA BOLNIČARKA Svi su je voleli, dok nisu otkrili horor koji se krio iza njenog slatkog osmeha 21:34
PAR OTIŠAO NA ODMOR U IZNAJMLJENI APARTMAN Kad su otvorili prozor imali su šta da vide - sledio ih je horor prizor 22:30 Razonoda 0
MUŠKARAC (62) NAĐEN MRTAV U SVOM AUTU NA VOŽDOVCU Komšije pozvale policiju kada su videle da se ne pomera 09:40 Hronika 0
,,BILO JE ODVRATNO" Glumica je bila neprepoznatljiva nakon snimanja horora, od baršunaste kože ni traga 14:35
PRONAĐENO TELO MUŠKARCA NA PARKINGU U RAKOVICI Stanare po izlasku iz zgrade zatekao jeziv prizor 07:33 Hronika 0
ŽIVOT POD VLAŠĆU PSIHOPATSKOG VOĐE Otrkivamo vam mračne i strašne tajne jedne od najpoznatijih sekti na svetu (VIDEO) 17:00 Razonoda 0
PITON PROGUTAO ČOVEKA Džinovski predator u Indoneziji, meštani secirali zmiju i pronašli leš! 21:00 Razonoda 0
MAJKA SINU DALA TESTERU U RUKE, ON JE ISKASAPIO POSLE SVAĐE Otkriveno šta je prethodilo hororu u Novom Sadu 13:18 Hronika 0
KUPILA LUTKU KOJA UTERUJE STRAH U KOSTI Tvrdi da ona i njena porodica sada trpe pakao, KAJAĆE SE DOK JE ŽIVA! (VIDEO) 10:02 Razonoda 0
''VIDELA SAM SE SA KRISTIJANOM'' Prvo oglašavanje izbačene iz Elite: ''Asmin se nije ohladio od Aneli, svašta je bilo ispod pokrivača'' (VIDEO) 22:00 Vip 0
EVA RAS U RINGU: Tadić mi je oduzeo penziju od 200 evra! Danas imam 100.000, čak i meso kupujem drugaricama (VIDEO) 20:00 Vesti 0
ALO! NA RENOVIRANJU STANA ANE RADULOVIĆ Šut i lom na sve strane, voditeljka pokazala dvorište koje samo ona koristi (VIDEO) 20:45 Vip 0
GUJON: Filmom o grofu Savi Vladislaviću vraćamo iz zaborava jednog od najznačajnijih Srba u ruskoj istoriji 23:19 Vesti 0
EMOTIVNA ISPOVEST MILICE PAVLOVIĆ: O gubicima, životu, karijeri: „O meni ne može ništa da se pojavi iz prošlosti“ (VIDEO) 20:00 Vip 0
FATALNA LJUBAV Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda, od slave do tragičnog kraja - Dosije 192 - Epizoda 2 14:03 Hronika 1
''1000 EVRA ILI NESTAJEŠ...'' Goran Em o pretnjama starijeg kolege zbog pesme, otkrio sve o problemu sa bivšim mužem Tanje Savić (VIDEO) 07:40 Vip 0
ZATVORENA SAM ZA LJUBAV! Ceca progovorila o željama za narednu godinu, a evo kome neće moći da oprosti 08:49 Vip 0
USUDIO SE DA KAŽE SVE PRED PUTINOM: Slavni reditelj pred Putinom razvalio sistem – predsednik ćutao i gledao (VIDEO) 22:16 Vesti 0
NEMA VIŠE STRESA Život postaje nestvarno dobar za 3 horoskopska znaka u nedelju, 14. decembra, snovi se ostvaruju 22:04