NUDILI SU MI 100.000 EVRA ZA INTIMNE ODNOSE Bivša zadrugarka progovorila o prostituciji u Dubaiju 08:00 Vip 0
OBORENA PRESUDA MAKROU I SEKRETARICAMA Navodili devojke na prostituciju, a za nać uzimali basnoslovnu sumu 07:56 Hronika 0
TROJICA ROĐAKA SASLUŠANA ZBOG PODVOĐENJA Jedan bio u vezi sa žrtvom, pa je naterao na prostituciju 15:51 Hronika 0
MEĐUNARODNA AKCIJA POLICIJE U BANJALUCI Uhapšene Brazilke zbog sumnje da su se bavile prostitucijom 10:18 Hronika 0
SA 16 GODINA SAM POČELA DA SE BAVIM PROSTITUCIJOM Mina Vrbaški otkrila bolne detalje iz života: Majka me je pitala odakle mi novac 18:20 Vip 0
GASTRABAJTER KRENUO NA SAHRANU PA OPLJAČKAN Posle pomena svratio do prijateljice noći 06:00 Hronika 0
JEZIVA ISPOVEST PROSTITUTKE Prodavali su me fudbalerima, a biznismen mi je tražio da ga bičujem! 10:18 Hronika 0
PROSTITUTKE SU UNAKAZILE NAŠU PROFESIJU Pevačica raskrinkala koleginice, zapenila od besa: "Zna se ko se čime bavi" 13:00 Vip 0
ODU U ŠVAJCARSKU DA RADE KAO PROMOTERKE, A ZAVRŠE KAO PROSTITUTKE! Bivša rijaliti učesnica otkrila šok informacije 20:23 Vip 0
DEČKO, DEVER I JETRVA SU ME PRODAVALI 25 GODINA Mučna priča žene (54) koja je decenije provela na ulci, a onda se pojavio on i sve se promenilo 11:20 Razonoda 0
NIJEDAN RODITELJ NE BI VOLEO DA MU SE DETE BAVI PROSTITUCIJOM! Transrodna pevačica bez dlake na jeziku, spomenula sina i ćerku 12:50 Vip 0
JAVIO SE NA OGLAS „INTIMNOG DRUŽENJA" PA ZAVRŠILI NA SUDU Nesvakidašnji slučaj iz Novog Sada šokirao sve 10:37 Hronika 0
"Iznajmila sam stan, bile su mi sumnjive, pa sam ih prijavila! A one su policajca dočekale u gaćicama..." 20:12 Vesti 0
KINEZ DOVEO DVE ZEMLJAKINJE U SRBIJU, PA IH TERAO NA PROSTITUCIJU Makro uhapšen u Boru, žene doveo na prevaru 11:55 Hronika 0
DANIJELA ŠTAJNFELD JE ELITNA PROSTITUTKA! Branislav Lečić zapenio, javno obelodanio šokantne tvrdnje o glumici koja ga je prijavila! 14:21 Vip 0
ČISTILA KUĆE I PRALA ZADNJICE STARCIMA DA BI DECI DALA HLEB Našoj pevačici nudili da se bavi prostitucijom, a danas uživa daleko od Srbije 10:17 Vip 0
OSUĐEN NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO Ovo je kazna Mihailu Maksimoviću za posredovanje u prostituciji, radio je sa bratom 12:46 Hronika 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21