"BASTIJAN I JA SE SAVRŠENO UKLAPAMO" Čitava planeta je krivila za razvod Ane i Švajnštajgera: Njena izjava daleko odjeknula u medijima 09:42
NIJE MOGLA DA IZDRŽI VIŠE, OTVORILA DUŠU Optužili je da je kriva za razvod Ane i Bastijana, a sada je odlučila da progovori o svemu 11:03
POZIRALA SA STOMAKOM DO ZUBA Nova fotografija Švajnijeve "ljubavnice" zapalila društvene mreže - svi se pitaju ko je otac? (FOTO) 23:43
ESTER SE POVLAČI Atraktvinu voditeljku koja se umešala u Anin i Švajnijev brak nećemo gledati na TV ekranima 18:04
DA LI TO BASTIJAN PRIKRIVA TRAGOVE? Švajnštajger izazvao haos, društvene mreže se usijale zbog onoga što je uradio (FOTO) 22:05
NIJE SAMO ŠVAJNI Žena koju krive za razvod Ane Ivanović i Bastijana, zavela još jednog srpskog zeta? 10:43
BASTIJAN I TRUDNA VODITELJKA UHVAĆENI ZAJEDNO! Dok je Ana na tropskoj destinaciji, evo gde se krije bivši fudbaler! 11:00 Vip 0
“MISLI DA ĆE GA ZADRŽATI JEDNIM DETETOM, A TROJE OSTAVIO” Trudna voditeljka zbog Bastijana na meti Srpkinja, Ester spakovala kofere i napustila Nemačku u jeku skandala 20:30 Vip 0
PRVA FOTOGRAFIJA TRUDNE VODITELJKE Priča se da je sa njom Bastijan varao Anu, a ovo je prava misterija (FOTO) 15:40 Vip 0
ISPLIVAO ŠOK RAZGOVOR BASTIJANA I TRUDNE VODITELJKE Švajnštajger joj postavio nezgodno pitanje, usledio neočekivan odgovor o kome bruji svet 13:10 Vip 1
TRUDNA VODITELJKA S KOJOM JE BASTIJAN NAVODNO VARAO ANU? Pojavile se njihove zajedničke fotografije: "Je l' on to čeka četvrto dete?" 11:10 Vip 0
“Crna ruka” i krvava šaka svakih 27 godina: Saša Borojević U RINGU razotkriva sve teorije zavere (VIDEO) 20:22 Vesti 6
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
VIC DANA Doživi Mujo brodolom i nekako se dočepa pustog ostrva, kad odnekud se pojavi Severina... 06:00 Razonoda 0
HOROSKOP ZA SUBOTU, 6. DECEMBAR Škorpiji nova ljubav leči stare rane, Strelac da se čuva lažnih obećanja, Ribama lakša ukočenost 05:00 Razonoda 0