POTRESNE SCENE NA POMENU HAFE KARIĆ Čuju se jecaji, ćerka Danijela zavijena u crno (VIDEO) 12:59 Vip 0
PRIZOR SLAMA SRCA! Jugoslav i Danijela Karić se oglasili dan nakon što su sahranili majku Hafu: ''Sve si suze lila'' 16:15 Vip 0
"EH, SESTRO MOJA..." Najpotresnija scena sa sahrane Hafe Karić, neutešna grli sanduk i plače nad njim 17:10 Vip 0
“LJUBILA JE SVEŠTENIKU RUKU IAKO JE BILA MUSLIMANKA” Dragomir Karić grca u suzama dok drži govor, uputio poslednji pozdrav pokojnoj ženi! (FOTO/VIDEO) 16:00 Vip 0
SAHRANJENA HAFA KARIĆ Ćerka Danijela jedva stoji na nogama, potresne scene na Novom groblju 15:45 Vip 0
ŠOK! NIKAD VIĐENO IZDANJE NA SAHRANI Ljudi u neverici u čemu se pojavila Elena Karaman! (FOTO) 15:25 Vip 0
POČELA POVORKA HAFE KARIĆ! Poslednji ispraćaj najmilije, porodica ne može da obuzda suze! (FOTO/VIDEO) 15:08 Vip 0
SESTRA HAFE KARIĆ JECA NAD KOVČEGOM! Nadvila se nad pokojnicom i briznula u plač, emotivne scene sa Novog groblja! (VIDEO/FOTO) 14:31 Vip 0
ĆERKA GRCA U SUZAMA Danijela jedva stoji na nogama na sahrani majke, on je sve vreme pridržava! 14:23 Vip 0
BIVŠI MUŽ JELENE KARLEUŠE STIGAO NA SAHRANU HAFE KARIĆ! Na Novo groblje došao u pratnji porodice, prvo uradio ovo! (VIDEO) 14:12 Vip 0
NJU NIKO NIJE OČEKIVAO NA NOVOM GROBLJU Sve vreme se skrivala, a zbog jednog detalja svi su gledali u njenom pravcu 13:46 Vip 0
KARIĆI SLOMLJENI NA GROBLJU Danijela grca u suzama na sahrani majke, a pojavila se i bivša svekrva Jelene Karleuše (VIDEO) 13:30 Vip 0
NIJE SAMO BOGOLJUB IMAO SNAJKU SA ESTRADE! Hafa Karić je sina oženila ovom poznatom damom, a onda je usledio buran razvod 16:40 Vip 0
U NAJTEŽIM TRENUCIMA OKRENEM SE VERI Olja Karleuša o običajima i tradiciji, poslala važnu poruku za Vaskrs! (VIDEO) 10:00 Vip 0
REKTOR JE OŠTETIO SRBIJU ZA 35 MILIONA, TO MU NIJE JEDINI GREH Valentina Arsić Arsenijević, profesor na Medicinskom fakultetu, "U RINGU" 20:00 Vesti 12
SNOVI MALOG DEČAKA KOJI SU POSTALI JAVA Andrija Maksimović za sport.alo o klubu u kom želi da nastavi karijeru, "peckanju" sa Jamalom, imenu po kom bi da ga pamte i jednoj neostvarenoj želji 07:30
VASKRŠNJA IDILA SLAĐANE TOMAŠEVIĆ: ''Dok sam bila mlađa, varala sam u kucanju jajima, sad već prihvatam poraz'' (VIDEO) 21:00 Vip 0
"VERA MI DAJE MIR U TEŠKIM VREMENIMA" Uroš Živković za Alo! o porodičnim tajnama, negovanju običaja i Uskrsu u svom domu: "Sina ću učiti da bude pošten" 18:00 Vip 0
TUŽNO PRIZNANJE VODITELJKE PINKA! Bojana Lazić nikad iskrenija: ''Za Vaskrs sam često bila sama, tad sam shvatila da je porodica sve'' 12:00 Vip 0
USKRS U DOMU JELENE KOSTOV: "Da suprug sedi kod kuće sa decom za praznik, a ja da pevam? To nikako!" 15:00 Vip 0
HOROR NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA Muškarac poginuo u nesreći, drugi izašao da vidi šta se dešava, PA NA NJEGA NALETEO KAMION 10:20 Hronika 0
ČISTI CREVA KAO USISIVAČ, A KOŠTA MANJE OD 100 DINARA Jedite ga svaki dan i gledajte kako se varenje popravlja 09:33