ŠOK POTEZ! Viki Miljković i Taške slavili punoletstvo sina, a jedna pevačica ostala bez poziva 06:30 Vip 0
"RAZBOLEO SAM SE I OSEDEO SA 18 GODINA" Bivši zadrugar se oženio 20 godina starijom, a sada šokirao sve: "Udarala me je..." 22:20 Vip 1
NAJAVIO RAZVOD NAKON 8 DANA BRAKA I OBJAVIO INTIMNU FOTKU SA ŽENOM Oglasila se supruga Andreja Savkovića i šokirala, sve mu oprostila na kraju! 17:55 Vip 0
"ODUZMU VAM PARE, VREME KOJE JE DRAGOCENO" Šokantno oglašavanje žene bivšeg zadrugara koji se razvodi nakon osam dana braka, uputila poruku koja reže! 18:00 Vip 0
"UČI SE NA STAROJ BICIKLI" Bivši zadrugar se razvodi nakon 8 dana braka, otkrio skandalozne detalje o 20 godina starijoj supruzi 11:20 Vip 0
RAZVODI SE NAKON SAMO 8 DANA BRAKA! Rijaliti učesnik oženio 20 godina stariju, sada usledio obrt! 10:35 Vip 0
"MOJA ŽENA JE GENERACIJA SA MOJIM RODITELJIMA" Bivši zadrugar oženio 20 godina stariju, upoznali se na aplikaciji (FOTO) 10:25 Vip 0
"ON JE MUŠKA PROSTITUTKA" Maloletni rijaliti učesnik pruža intimne usluge za novac, sve priznao javno, ovo je najbizarnije što je uradio! 12:55 Vip 0
UČESNIK ELITE URADIO JEZIVU STVAR Otkriven razlog hitne diskvalifikacije, ovo se do sada nije desilo u rijalitiju (VIDEO) 13:05 Vip 1
HITNA DISKVALIFIKACIJA U ELITI Veliki šef morao da reaguje i na Badnji dan, on je zauvek izbačen sa imanja! 12:31 Vip 0
MILJANA ZAVRŠILA U KREVETU SA CIMEROM! Pojavio se snimak, evo šta su radili tokom cele noći! (VIDEO) 09:40 Vip 1
UČESNICIMA ELITE ODUZET ŠESTOMESEČNI HONORAR Momentalna reakcija produkcije i Velikog šefa, oni su udareni po džepu! 11:35 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
HOROSKOP ZA PETAK, 5. DECEMBAR Ovnu se klima veza, Devici dobitak iz igara na sreću, Škorpiji bolovi u grlu 05:00 Razonoda 0