ĆERKA UTICAJNOG SRPSKOG ADVOKATA ULAZI U ELITU 9 Preživela je veliku tragediju, a kada se pojavila ispred zgrade Pinka svi su je gledali u čudu! (FOTO) 14:30 Vip 0
NJIHOVA LJUBAV JE POBEDILA SVE IZAZOVE Rea se bacila u Saletov zagrljaj, emotivne scene u finalu Farme (FOTO) 22:15 Vip 0
"ROĐENA MAJKA TE SE ODREKLA" Učesnice se čupaju za kosu i vrište, haos na imanju u Lisoviću 15:35 Vip 0
RIJALITI UČESNICA UHVATILA SESTRU SA DEČKOM! Skandal na imanju, sve se odigralo pred kamerama! 08:17 Vip 0
DRAMA! SESTRI U RIJALITIJU PREOTELA DEČKA Učesnica joj nikad neće oprostiti javno poniženje: "Za mene je mrtva!" 16:20 Vip 0
IZDEMOLIRAO INVENTAR U RIJALITIJU Učesnik razbijao unutrašnjost kuće, preti mu diskvalifikacija! 12:10 Vip 0
ŽESTOKA AKCIJA UČESNICE I DUPLO STARIJEG CIMERA! Ne mogu da se obuzdaju, prave bebu u rijalitiju! 21:03 Vip 0
PRVO BEKSTVO SA FARME 8 Učesnica totalno podivljala, uputila stravične pretnje: Spaliću te ovde! 23:43 Vip 0
PRVI INTIMNI ODNOSI NA FARMI 8! Učesnici nisu mogli da se kontrolišu, kamera snimila svaki detalj 10:00 Vip 0
UČESNICA FARME SE POJAVILA BEZ GAĆA! Kamera zumirala svaki detalj, šok u programu uživo, voditeljka hitno reagovala! 00:13 Vip 0
SRPSKA REPREZENTATIVKA ULAZI NA FARMU 8 Presedan na Pinku, nju niko nije očekivao, ulazi i porodica koja obećava haos! 00:02 Vip 1
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
PUTINOVA JEZIVA PORUKA BRISELU: Budite spremni da ponovo palite dimnjake, VRAĆAM VAS U 20.VEK! 15:07 Vesti 1
TAJNA IZ RESTORANA Stavite OVO u tiganj i zaboravite na zagorelu hranu, jaja, meso i palačinke klizeće kao po ledu 14:09