CECA PROGOVORILA O ANASTASIJINOJ TRUDNOĆI Svi šuškaju da je u drugom stanju, a Ražnatovićeva ne skida osmeh sa lica: "To su stvari koje se ne kriju" 15:25 Vip 0
"DRAGI BOG MI TE JE POSLAO U ŽIVOT" Anastasiji i Nemanji novembar je doneo najveću sreću, čestitke stižu na adresu Gudelja 13:42 Vip 0
ANASTASIJU I NEMANJU NAJLEPŠI DAN SAČEKAO JE U SRBIJI Majka fudbalera poslala je čestitku iz Sevilje, vreme je za slavlje! 09:53 Vip 0
CECA O TOME NE ŽELI DA GOVORI Ovako je Anastasija Gudelj prekinula porodičnu tradiciju dugu 30 godina, donela je odluku i stavila tačku! 22:25 Vip 0
"ŠTA, BRE, HOĆEŠ VIŠE?! OSTAVI ME" Anastasija Ražnatović van sebe, Ceca otkrila šta se dešava u porodičnoj vili: "U panici sam" 11:50 Vip 0
VREME JE ZA PROMENU POSLE TRI DUGE GODINE Anastasija Ražnatović fotografijom potvrdila da je kraj 16:22 Vip 0
ANASTASIJA RASPLAKALA MAJKU CECU Jedan potez bio je dovoljan da se pevačica slomi na komade, to je najveća radost! 12:55 Vip 1
SLAVLJE U PORODICI GUDELJ, OVO SU GODINAMA ČEKALI! Fudbaler se oglasio i poručio samo jedno 15:20 Vip 0
"POSLEDNJE VEČE" Oglašavanje Anastasije Ražnatović izazvalo haos, od Nemanje ni traga ni glasa! 15:40 Vip 0
ANASTASIJINO IME OSVANULO NA OVOM MESTU! Gudelj sve pokazao, niko nije očekivao da će povući ovakav potez! (FOTO) 16:30 Vip 0
U SEVILJI VILA OPASANA ZIDINAMA, A EVO ŠTA GUDELJI IMAJU U RODNOM TREBINJU Nemanja i Anastasija pokazali kuću koja vredi čitavo bogatstvo (FOTO) 13:48 Vip 0
NEĆE SLAVITI GODIŠNJICU BRAKA! Anastasija i Nemanja Gudelj došli u Srbiju, a evo šta se dešava u njihovom životu 15:40 Vip 0
SREĆA STIŽE 1. JUNA Porodica Gudelj saopštila, Anastasija vešto krila lepe vesti, čestitke stižu sa svih strana 17:45 Vip 0
MNOGI NE MOGU DA POVERUJU U OVU ISTINU! Jedan detalj u odnosu Anastasije i Nemanje Gudelja će vas šokirati! 18:40 Vip 0
GODINU DANA ČUVALA DETE, A ONDA JE CECA URADILA JEDNO Dadilje Ražnatovića otkrila porodične stvari za koje se nije znalo 12:34 Vip 0
OTKRIVENO ZAŠTO CECA NE IDE KOD RODIĆA U TITEL Sve je jasno kao dan, Bogdan i Danijela Đurđevdan slave bez Ražnatovića 17:30 Vip 0
ĐURĐEVDAN U VILI GUDELJA Krsnu slavu dočekuju kraj bazena, Veljko i Ceca stigli, a jedan običaj svi komentarišu! 13:46 Vip 0
NAJLEPŠI DAN OSVANUO JE U DOMU GUDELJ Anastasija objavom oduševila, svekar i svekrva ponosni na snaju 11:42 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46