DORUČAK MARIJE ŠERIFOVIĆ KOŠTA 160 DINARA, A UBRZAVA METABOLIZAM KAO OD ŠALE Pevačica ovo jelo sprema u dva koraka 06:30 Vip 1
POSLE 35. GODINE IZBEGAVAJTE OVA 3 DORUČKA Nutricionista tvrdi da mogu poremetiti ravnotežu hormona 08:20
DŽENIFER LOPEZ SVAKI DAN JEDE OVAJ DORUČAK Zato sa 55 godina izgleda kao avion i zdrava je kao dren! 08:20
KAD PRAVITE KAČAMAK, U VODU STAVITE 1 SASTOJAK Tako neće imati grudvice, a ukus će biti božanstven! 12:18
PRVI OBROK U DANU VAŽAN JE ZA SNIŽAVANJE HOLESTEROLA Jednu namirnicu uopšte ne jedete, a košta samo 150 dinara 14:28
OD OVAKVOG DORUČKA ŠEĆER U KRVI SKAČE KAO LUD Osim što pravi haos vašim crevima, goji i izaziva upale u telu 08:31
BUKVALNO ĆETE SE PREPORODITI Usvojite ove jutarnje navike i gledajte kako stres nestaje, život će vam biti 100 puta lakši 09:35
DO SVOJE 96. GODINE JE JELA SAMO OVO Kraljica Elizabeta obožavala ovaj doručak, svako jutro tražila samo njega, prelako se pravi 19:02
DODAJTE 2 STVARI U OMLET Prepune su korisnih sastojaka, a ne opterećuju želudac, bićete siti čitav dan 09:06
NIKAKO PRE 10 SATI Ove namirnice mogu biti kobne za organizam ako ih konzumirate prerano, a evo šta je bolje 09:05
OVAJ DORUČAK MOŽE POMOĆI DA SAGOREVATE SALO I UBRZATE PROBAVU Za brže mršavljenje u jaja dodajte 1 sastojak 11:51
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
"LEPO SI POČEO, ČESTITAM" Medvedev urnisao Trampa komentarima nakon napada na Iran 11:08 >> 11:20 Vesti 0
HOROSKOP ZA NEDELJU, 22. JUN Raku poboljšanje odnosa s nadređenim, Škorpije upoznaju zanimljivu osobu, Strelcu osetljivi u zglobovi 05:00 Razonoda 0
"DELIJE" U EKSTAZI Da li je ovo znak da na "Marakanu" stiže važno pojačanje: Ovaj potez bacio je sve navijače u trans 10:20