MUNJEZ IZA REŠETAKA Bivši rijaliti učesnik doživeo užas na granici, odmah se oglasio, evo o čemu se radi 20:10 Vip 0
STEFANI OTKRILA KROZ KAKAV PAKAO JE PROŠLA SA MATOROM Do detalja opisala posledice: "Imala sam napad panike, čula sam glasove" 09:45 Vip 0
MUNJEZ SASUO BIVŠOJ SVE U LICE, PA POMENUO NJEN ODNOS SA MATOROM! Njena rekacija sve šokirala (VIDEO) 14:55 Vip 0
POJAVIO SE DOKAZ DA MUNJEZ LAŽE! Tvrdi da nije dobio poruku da je Stefani trudna, ali je istina drugačija 22:45 Vip 1
RIJALITI UČESNICA MORALA DA POPIJE TABLETU ZA DAN POSLE! Nastala drama u kući; "Zini da vidim..." 21:48 Vip 0
HAOS I DRAMA U DOMU MUNJEZA! Njegova majka ne može da dođe sebi nakon novih saznanja o Stefani, u sve umešan i Stefan Karić! 23:20 Vip 0
"TA ŽENA JE BOLESNA..." Munjina majka urnisala Matoru, ne može da dođe sebi: "Na koga beba liči, na nju?" 01:00 Vip 0
U ELITU VANREDNO VEČERAS STIŽE ONA! Munjez ne može ni da nasluti, ovo niko nije očekivao! 22:00 Vip 0
MUNJEZ SE GUŠI U SUZAMA Rastrojen zbog deteta, jedna stvar ga najviše muči, ne može da dođe sebi 07:35 Vip 0
"ŠOKIRANA SAM" Munjezova majka van sebe nakon što je saznala da je postala baka: "Ništa mi nije jasno" 19:20 Vip 0
UČESNIK MIRISAO GAĆICE ANELI AHMIĆ Skandalozno ponašanje zgrozilo sve, voditelj potvrdio, ovo se do sada nije desilo! 02:07 Vip 0
NOVI LJUBAVNI PAR U ELITI? Kačavenda u zanosu sa zauzetim cimerom, vreli kadrovi tokom žurke zbunili sve 02:01 Vip 0
VRELA AKCIJA U ELITI! Nakon raskida završili ispod pokrivača, pa se prepustili strastima! 08:15 Vip 0
UČESNICA ELITE JAVNO PREVARILA DEČKA! Završila u krevetu sa cimerom, vrela akcija naočigled svih! 08:35 Vip 0
ON IMA NAJVIŠE GLASOVA PUBLIKE U ELITI Voditelj otkrio informaciju, u Beloj kući nastao haos! 07:25 Vip 0
UČESNICA ELITE JAVNO OSTAVILA DEČKA Nedavno je izbačen iz Elite, ona priznala simpatije prema cimeru 12:17 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46