IMAO JE TEŠKU OPERACIJU ZA KOJU SU SVI SKUPLJALI NOVAC! Danas Samir Ramović izgleda nikad zdravije, objavio fotku sa doktorom 18:59 Vip 0
SMRT U DOMU UČESNIKA ELITE Slomljen zbog gubitka člana porodice, oprostio se emotivnom porukom! 14:05 Vip 0
"NISAM NIGDE IZLAZIO NI DRUŽIO SE" Prvo oglašavanje Samira Ramovića nakon borbe za život, evo u kakvom je stanju! 01:00 Vip 0
PEVAČ SE NAKON TEŠKE OPERACIJE VRATIO KUĆI! Majka mu poletela u zagrljaj, snimak sa aerodroma sve rasplakao 17:30 Vip 0
NAKON OPERACIJE PONOVO HOSPITALIZOVAN! Samiru se pogoršalo zdravstveno stanje, eksluzivno otkrivamo detalje 21:05 Vip 0
BIVŠEM ZADRUGARU SE ZAKOMPLIKOVALO STANJE! Hitno hospitalizovan nakon transplantacije bubrega, evo šta je pošlo po zlu! 13:30 Vip 0
IZAŠAO SAM IZ ŠOK SOBE, NADAMO SE NAJBOLJEM! Prvo oglašavanje bivšeg zadrugara nakon transplantacije bubrega 21:17 Vip 0
BIVŠI UČESNIK ELITE IDE NA TRANSPLATACIJU BUBREGA Otkriveno ko je donor, oglasio se iz bolničke postelje 16:45 Vip 0
DOKTORKA OTKRILA U KAKVOM SE STANJU NALAZI SAMIR Završili u suzama, evo kada ide na transplataciju 09:40 Vip 0
BIVŠI ZADRUGAR IDE NA TRANSPLATACIJU BUBREG Proživeo pakao zbog narušenog zdravlja, sada otkrio ko mu je donor 17:20 Vip 0
SAMIRA OPTUŽILI DA LAŽE O TEŠKOM STANJU! Skandalozni komentari na račun učesnika Elite, momentalno se oglasio 22:55 Vip 0
OTAC JE DVOJE MALE DECE SA AUTIZMOM, PRETUŽAN SAM Voditelj Pinka van sebe nakon što je zadrugar ostao bez bubrega, moli za pomoć 20:00 Vip 0
PRODAJEM STAN, MORAM NA TRANSPLATACIJU Oglasio se zadrugar koji je ostao bez oba bubrega, potresna ispovest 19:40 Vip 0
"U PITANJU JE MALO OZBILJNIJI ZDRAVSTVENI PROBLEM" Učesnik Elite 7 ostao bez oba bubrega, oglasio se, pa pomenuo decu 10:00 Vip 0
BIVŠI UČESNIK ELITE 7 OSTAO BEZ OBA BUBREGA! Janjuš se uključio u uživo program i saopštio tužne vesti! 08:20 Vip 0
PROSIDBA U PROGRAMU UŽIVO NA PINKU! Kačavenda ostala u šoku, muk u studiju, reagovala i voditeljka 07:40 Vip 0
PINK ORGANIZOVAO SUSRET DECENIJE! Sprema se haos u emisiji, videće se prvi put nakon rijalitija! 14:48 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0