"PRAVI SI KER, TO TI JE REKLA TVOJA DEVOJKA" Brutalan sukob Uroša Stanića i Marka Stefanovića, pljušte uvrede i psovke 23:40 Vip 0
RADA VASIĆ NASRNULA FIZIČKI NA UROŠA STANIĆA! U sve se umešao Korda i gađao ga ovim, obezbeđenje ih opkolilo (VIDEO) 01:00 Vip 0
"BIO SAM NA LEKOVIMA..." Učesnika Elite maltretirali i zlostavljali godinama, otac ga se stideo! 01:00 Vip 0
PRODUKCIJA PRELOMILA I DONELA ODLUKU! Stiglo važno pismo oko sukoba Uroša i Stefana, nema tolerancije! 22:15 Vip 0
TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA UROŠA STANIĆA! Uradio jezivu stvar Aneli Ahmić, šok tvrdnje: "Mogući pokušaj ubistva!" (FOTO) 18:45 Vip 0
UVIJA SE, BACA NA POD I PRAVI HAOS! Skandalozni snimak Uroša Stanić iz srednje škole, javnost zaprepašćena (VIDEO) 15:20 Vip 0
DŽUMBUS U ELITI! Obezbeđenje trči na sve strane zbog majke Aleksandre Nikolić, napravila haos epskih razmera (VIDEO) 16:59 Vip 0
PLJUŠTE KAZNE U ELITI! Hitna reakcija Velikog šefa i produkcije, oni su udareni po džepu! 13:10 Vip 0
MILICU VELIČKOVIĆ ĆE OVO DOTUĆI! Ovaj muškarac joj je zabio nož u leđa, nije mogla ni da nasluti! 00:20 Vip 0
"SMRDI NA MOKRAĆU, KAO DA SE UNEREDIO" Isplivale skandalozne tvrdnje o zadrugaru: "Na ivici sam da povratim" (VIDEO) 12:35 Vip 0
GEJ AKCIJA U ELITI! Učesnici uhvaćeni u intimnom trenutku, opustili se pred kamerama i šokirali sve! (FOTO) 01:40 Vip 0
"ONA JE EMOTIVNA KRPA S KOJOM MUŠKARCI BRIŠU POD" Aneli Ahmić na stubu srama, učesnici je žestoko izvređali! 13:18 Vip 0
UČESNIK ELITE URADIO JEZIVU STVAR Otkriven razlog hitne diskvalifikacije, ovo se do sada nije desilo u rijalitiju (VIDEO) 13:05 Vip 1
"LAGAO JE DA GA JE TATA SILOVAO DA BI IMAO TUŽNU PRIČU U RIJALITIJU" Stanijin dečko opleo po Zadrugaru, pa ga poslao na Goli otok! 13:40 Vip 0
"VERNICA SI JEDINO KAD SE MOLIŠ NOVČANICAMA U TETOVU" Sofija Janićijević na stubu srama, Uroš je totalno raskrinkao! 12:50 Vip 0
JANJUŠ ULAZI U ELITU 8! Otkrio detalje, evo kada će se useliti na imanje, njemu se posebno obratio! 08:15 Vip 0
MMA BORAC STEFAN SAVIĆ JE STRADAO ZA DRUGOVE Borislav Ćosić: Tragedija društva, bio mi je kao dete (VIDEO) 19:14
''ŽENE IMAJU DECU SA KOMŠIJOM, SNAJKE SU SA SVEKROM, A MOJI MINIĆI SU PROBLEM'' Rada Manojlović ogorčena zbog osude meštana Četereža 19:30 Vip 0
OVO NIJE STUDENTSKA POBUNA Ministar informisanja i telekomunikacija Boris Bratina "U RINGU" 20:00 Vesti 0
OTVOREN KONGRES "MIND - AI U MEDICINI" U BEOGRADU Istražite budućnost medicine i veštačke inteligencije (FOTO) 20:58 Vesti 0
"MOJA BOL ĆE ZAUVEK OSTATI VELIKA" Viki Miljković na ivici suza o smrti rođenog brata (VIDEO) 21:30 Vip 0
"NEKA GLEDA SVOJA POSLA!" Bukti novi estradni rat, Lepa Lukić žestoko odbrusila mlađoj koleginici! (VIDEO) 20:45 Vip 1
ŠAULIĆEVA UDOVICA NE MOŽE DA OBUZDA SUZE! Gordana se rasula u komade: "Jako mi je teško što moj Šaban večeras nije ovde" 22:45 Vip 0
''PEVAĆU TRUDNA, AKO NE ŠTETI BEBI'' Ivana Krunić o otkazanoj svadbi - otkrila čime se danas bavi Bane Čolak (VIDEO) 19:00 Vip 0
NEMA VIŠE BESPARICE Rođeni u ova 4 horoskopska znaka će dobiti brdo novca, konačno i njima da krene 22:04