PREKINUT PROGRAM NA PINKU Upao u emisiju uživo, voditelji zatečeni, a obezbeđenje hitno intervenisalo 08:20 Vip 0
UROŠ STANIĆ BIO SA OŽENJENIM MUŠKARCIMA! Šokirao priznanjem javno: "Uživao sam u Eliti, dok su oni ženama objašnjavali šta i kako" 19:20 Vip 0
ZAJEDNIČKA PRIJATELJICA ANITE I UROŠA O KRAHU NJIHOVOG PRIJATELJSTVA Bilo je pitanje dana! 22:39 Vip 0
"OŠAMARIO SAM GA" Stravična ispovest oca Uroša Stanića, grca u suzama: "Vrteo mi je dupetom, izbacio je majku iz kuće" 22:20 Vip 0
UROŠ STANIĆ U BOLNICI! Objavljena njegova tajna fotka, ovo je prava istina o njemu (FOTO) 18:50 Vip 0
POKUŠAO BEKSTVO, ZAVRŠIO NA ZEMLJI! Evo u kakvom je stanju Uroš Stanić nakon stravičnog pada (VIDEO) 17:40 Vip 1
STRAVIČAN PAD UČESNIKA ELITE, NEPOMIČNO LEŽI NA ZEMLJI Pao sa velike visine, obezbeđenje oko njega (VIDEO) 16:40 Vip 1
"IMAŠ FACU PACOVA, A TELO BUBAŠVABE" Skandalozne prozivke u Eliti, takmičar nije imao milosti: "Nisi izlečen" 07:40 Vip 0
OČEKUJE SE DISKVALIFIKACIJA ASMINA DURDŽIĆA Produkcija donosi odluku, procurio novi snimak na kom udara učesnika (VIDEO) 00:20 Vip 1
''SRAMOTA SI ZA ZLATU I HASANA!'' Obezbeđenje reagovalo zbog sina naše folkerke, nasrnuo posle uvreda zadrugara (VIDEO) 09:40 Vip 0
UČINIO ZABRANJENO! Produkcija kaznila najstrožije Uroša Stanica, evo šta je uradio ovog puta 08:40 Vip 0
UVIJA SE I BACA NA POD! Procurio privatni snimak Uroša Stanića, javnost zaprepašćena (VIDEO) 00:40 Vip 0
ŠTIKLE, BODI I MREŽASTE ČARAPE! Uroš Stanić u najprovokativnijem izdanju do sada, svi ostali bez teksta (FOTO) 00:50 Vip 0
"MAMA TI JE U KOMI TRENUTNO" Asmin nasrnuo na Uroša, pa mu izgovorio monstruozne reči: "Za nekoliko dana ćeš izaći na tatinu sahranu" 22:55 Vip 0
"ŽELIM DA OŽENIM MAJU" Asmin priznao da je zaljubljen u Marinkovićevu, jedva čeka da ga ostavi Stanija 21:43 Vip 0
HITNO OBRAĆANJE! Uroš Stanić pozvao majku da tuži Asmina, on ne prestaje da provocira i urniše, obezbeđenje ih opkolilo 19:45 Vip 0
ASMIN UCENJUJE NERIA! Učesnik otkrio šokantne detalje, postavio mu ultimatum, Ružanji hteo da mu vrati sve stvari koje je dobio! 01:00 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46