SVAKOG DANA ZBOG STVARI KOJU MNOGI RADE UMRE NAJMANJE 13 LJUDI Srbi i Srpkinje najugroženiji u Evropi, dr Volarević upozorio 15:20
NEMA MNOGO GORIH OD NAS Srbija u samom vrhu po SMRTONOSNOJ navici, lekari poslali upozorenje 06:00 Vesti 0
REVOLUCIJA U MEDICINI NA POMOLU! Veštačka inteligencija može da otkrije rak pluća 4 meseca ranije! 14:40 Vesti 0
DOKTOR KOVČIN UPOZORAVA Rak u Srbiji uzima danak, svake godine 42.000 obolelih, a evo gde je najkritičnije 16:09
MAHOM BOLUJU OD RAKA PLUĆA, A NISU PUŠAČI Ova grupa ljudi je posebno osetljiva na uticaj opasne bolesti, lekari objasnili zašto 14:50
"SAMA SEBI SAM BIRALA SLIKU ZA NADGROBNU PLOČU!" Đurđina se već pet godina bori sa teškom bolešću:"Samo da sam je otkrila NA VREME!" 09:00 Vesti 0
VIŠE OD 19.000 LJUDI UMRE ZBOG CIGARETA! Pušači imaju 25 puta veću verovatnoću da obole od raka pluća! 06:00 Vesti 0
NAJNEOBIČNIJI SIMPTOM RAKA PLUĆA Ubeđivali je da ima alergiju, a sada joj je preostalo samo 6 meseci života 16:51
OVA PROMENA NA LICU MOGLA BI DA BUDE ZNAK RAKA PLUĆA, TVRDE PULMOLOZI Prepoznavanje rane faze može spasiti život 14:21
POGLEDAJTE SVOJ URIN Ove promene mogu nagovestiti opasnu bolest, lečenje je uspešnije ako se na vreme primete simptomi 13:54
"BILA SAM KAO LEŠ, POZDRAVILA SAM SE SA ŽIVOTOM" Ova smrtonosna bolest najviše kosi Srbe - prvi smo u Evropi, a evo šta je razlog 11:06
TERMINI ZA DVA MESECA VEĆ POPUNJENI, TELEFON NEPRESTANO ZVONI Zašto je važno obaviti skrining na rano otkrivanje raka pluća i ko pre svih treba da se prijavi 12:32
PRVOG DANA JAVILO SE 170 GRAĐANA Ogromno interesovanje za skrining na rano otkrivanje raka pluća 09:57 Vesti 0
VAŽNOST SKRININGA NA RANO OTKRIVANJE RAKA PLUĆA Neslavni smo rekorderi u Evropi sa 5.000 umrlih godišnje 15:47
"BOLEST JE OTKRIVENA KASNO" Đurđina je zbog jednog neobjašnjivog simptoma otišla kod lekara i saznala da ima RAK 15:19 Vesti 0
NA SVAKA DVA SATA U UMRE JEDNA OSOBA OD KARCINOMA PLUĆA Srbija uvodi skrining na rano otkrivanje ove opake bolesti 11:31 Vesti 0
NADA ZA OBOLELE OD RAKA PLUĆA Naučnici otkrili revolucionarnu terapiju, jedan pacijent je već primio prvu dozu 11:15
SIMPTOMI RAKA PLUĆA KOJI SE JAVLJAJU KOD NEPUŠAČA Jedna "mrlja" govori mnogo o ovoj podmukloj bolesti 20:22
1. AVGUST – SVETSKI DAN BORBE PROTIV RAKA PLUĆA Najčešći i najteži oblik bolesti, na jesen kreće preventivni skrining 10:46
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 18. JUN Rakovi, čuvajte se osobe u znaku Ovna, Devica ima probleme sa novcem, Vaga vešta u komunikaciji 19:21