"RASPLAKAO SAM SE, NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM" Pevač van sebe, evo šta mu se dešava: "Ako ćete iskreno..." (FOTO) 00:05 Vip 0
''STIL JE NAUČIO OD KARLEUŠE'' Seka Aleksić pecnula Duška Tošića, Adaktaru jedno ne oprašta: ''Kad bi ćutao i samo radio obrve..'' 20:00 Vip 0
"SRAMOTA, OVO JE ZA PLAKANJE!" Srpski influenser se sprema za vojni rok, pakuje ulje za skidanje šminke, pincetu i lak za kosu! 16:10 Vip 0
PONAŠAMO SE KAO DA SE NE POZNAJEMO! Pevač javno priznao u kakvim je odnosima sa Gocom Tržan nakon žestoke svađe 20:52 Vip 0
POTPUNI HAOS PRED KAMERAMA! Žestok obračun Filarija i Goce Tržan, pevačica mu odbrusila pred svima! 13:05 Vip 0
POJAVIO SE U HALJINI, IZAZVAO GNEV NARODA! Pevač udario žestoko po jačem polu, pa pomenuo estradu: Zli su i neobrazovani 17:00 Vip 0
IDI OSVOJ KOSOVO, DA SE NE STIDE PRECI: Tviteraši brutalno udarili na Slobu, nastao haos nakon izjave o "muškarcu u haljini" 14:10 Vip 2
TAKMIČAR ŠOKIRAO SVOJIM IZDANJEM! Filari došao u haljini, o njegovom stajlingu svi bruje: Bankrotirao sam 21:02 Vip 0
LJUBIO BIH SE SA MILANOM STANKOVIĆEM Kontroverzni srpski influenser šokirao izjavom, javno rekao ovo 10:34 Vip 0
Alo/N.D. PROSLAVIO SE SNIMCIMA NA KOJIMA SE ŠMINKA Filarri se plasirao u finale PZE, nazivali su ga hermafroditom, a on priznaje: Bio sam spreman na to da će biti surovo 10:20 Vip 0
Alo/E.B. TIKTOKER NAPRAVIO HAOS KOMBINACIJOM U kožnom kombinezonu, lateksu i mreži izazvao veliku buru, izdominirao fantastičnim nastupom! (FOTO) 21:32 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"SAMO 2 POTEZA SU DOVOLJNA DA SE ZAUSTAVI PUTIN" Bivši direktor CIA koji je vodio američku vojsku u DVA RATA tvrdi da ovakav KRAH sledi Rusiji u 2026. 06:30 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05