ĐANI ZBOG PIJANSTVA ZAVRŠIO NA INFUZIJI Pevač presekao: "Slađa mi je zapretila, šta da radim!" 19:00 Vip 0
MILAN MILOŠEVIĆ HITNO PRIKLJUČEN NA INFUZIJU Haos pred početak Elite 9, izustio je samo ovo 12:00 Vip 0
PEVAČICI NARUŠENO ZDRAVLJE, PRIKLJUČENA NA INFUZIJU Otkazala nastup, pa otkrila u kakvom je stanju: "Dala sam sve od sebe..." 12:00 Vip 0
JAČI OD ŠAKE SUPLEMENATA Prirodna slatka infuzija, povećava gvožđe i reguliše trigliceride, evo kako se priprema 13:53
DANIJELA KARIĆ ZAVRŠILA NA INFUZIJI Oglasila se nakon smrti majke, evo u kakvom je stanju (FOTO) 13:15 Vip 0
MIA BORISAVLJEVIĆ PRIKOVANA ZA KREVET Pevačica hitno priključena na infuziju, evo u kakvom je stanju 15:20 Vip 0
"NALAZI SU MI JAKO LOŠI" Jelena Rozga završila na infuziji, pa otkrila sa čime se bori: "Dokle god bude povišen..." 07:40 Vip 0
BARBARA BOBAK ZAVRŠILA NA INFUZIJI! Sve se dogodilo tik pred nastup, publika ostala u šoku kada se pojavila na bini! 19:50 Vip 0
PEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN! Priključen na aparate, zdravstveno stanje mu se naglo pogoršalo 09:21 Vip 0
MARIJA ŠERIFOVIĆ PRIKLJUČENA NA INFUZIJU Jovana Pajić se ne odvaja od nje: Bože, daj mi snage... 15:40 Vip 0
ANĐELA ŠPARAVALO ZAVRŠILA NA INFUZIJI Roditelji joj prete, drama se nastavlja, ona moli za pomoć: Boli me, ne mogu da jedem 18:20 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46