CIRKUS SLAVNIH Formula 1 okupila svetski džet-set, pevačka zvezda bujnog poprsja oduševila fanove: Daj to, mami! 06:30
UTRNULA OD STRAHA, ZAMALO SE DESIO NAJGORI SCENARIO I TO U RODNOM GRADU Pevačica zamalo nastradala vikala STOP, STOP, STOP 22:25
BIJONSE PREKINULA NASTUP Pevačica napravila haos u sred turneje, sve je stalo kada je spomenula 2 osobe 13:07
BIJONSE ISKOPIRALA ALEKSANDRU PRIJOVIĆ? Plakali ste zbog Prije, sada ćete liti suze i zbog nje, ovo je preemotivno 19:02
BILA JE SPREMNA DA SE POBIJE Bijonsina mama žestoko odgovorila na nasilje prema ćerki, ovo ne može da razume 21:03
,,MOJA PRELEPA DEVOJČICA" Bijonse i ćerka zablistale u zlatnim haljinama na premijeri, sve je prštalo od luksuza 15:44
OVAJ FAKULTET ĆE IMATI PREDMET KOJI IZUČAVA POZNATU ESTRADNU UMETNICU! Kako tvrde profesori pevačica je ostavila ISTORIJSKI TRAG! 10:23 Vesti 0
BIJONSE TERA INAT Konačno otkrila zašto je napravila potez koji je iznervirao ceo svet, ovo niko nije očekivao! 11:15
SLAVNA PEVAČICA TUŽI DONALDA TRAMPA?! Političar iskoristio njen hit za kampanju, hitno oglašavanje! 09:21 Vip 0
BRUTALNO MODNO IZDANJE BIJONSE NA JAHTI Slavna pevačica pokazala zanosne obline u mini haljinici, a sa jednim detaljem autfit podigla na viši nivo 12:21
VIŠE OD 5 MILIONA PREGLEDA Dečak (2) je bio ubeđen da je Bijonse njegova prijateljica, a sada mu se želja i ispunila! 16:24
POKAZALA SVOJU PRIRODNU KOSU Evo kako izgleda Bijonse bez trunke šminke i perike, svi su šokirani njenim izgledom 18:19
ČEKALE SU 20 GODINA Selma Hajek nikad vrelija na fotkama u čast Bijonsinog novog albuma, a pogledajte tek ovu slavnu lepoticu! 17:06
PRŠTE VARNICE NA SVE STRANE Bijonse i Majli spremaju nešto što će apsolutno oduševiti celu Srbiju, jeste li spremni? 18:47
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
SAD SPUŠTAJU RAMPU ZA JOŠ 10 ZEMALJA! Zabranjuje se ulazak u zemlju, selekcija tek počinje! 08:19 Vesti 0
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0
VULKAN STRASTI U DECEMBRU Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad 08:05