UŠAO DA KOPIRA DOKUMENT, PESNIČIO RADNICU I POČUPAO MINĐUŠU SA UVETA Detalji hapšenja silovatelja Igora Miloševića: Pobegao u frizerski salon pa usledila DRAMA! 06:00 Hronika 0
KOMŠIJE KUKULIĆA MISLE DA ĆE OPET SILOVATI DEVOJČICE! Srbin iz Argentine i kao starac zastrašuje meštane Neukena 15:16 Hronika 0
DETALJI PREBIJANJA BIVŠEG VATERPOLISTE I OSUĐIVANOG SILOVATELJA Tvrdi da je iz automobila izašlo više momaka koja su ha pretukla 13:18 Hronika 0
NAJVEĆI PEDOFIL U EVROPI PRIZNAO ZLOČIN! Hirurg godinama silovao više stotina dečaka i devojčica dok su bili pod anestezijom, najmlađa bebica imala samo godinu dana! (VIDEO) 10:13 Vesti 0
SADA JE SILOVAO SVOJU MALOLETNU ĆERKU! Osuđivani silovatelj pobegao za Srbiju i traga se za njim 08:36 Hronika 0
AKO GA VIDITE, ODMAH ZOVITE POLICIJU Ovo je odbegli silovatelj devojčice, u Srbiju došao iz Crne Gore 12:30 Vesti 0
OPASNI SILOVATELJ POBEGAO IZ CRNE GORE U SRBIJU Policija danima traga za njim, zlostavljao je devojčicu 11:47 Vesti 0
ZBOG NAPASTVOVANJA DVE ŽENE POVRATNIK OSUĐEN NA 12 GODINA Na suđenju šokirao priznanjem "Ja sam bolestan, moram da silujem!" 11:06 Hronika 0
PRE SAMO DESETAK DANA IZAŠAO IZ ZATVORA: Serijski silovatelj Ćirković uhapšen u Novom Pazaru dok je pratio devojčice! 22:12 Hronika 1
SERIJSKI SILOVATELJ IZAŠAO NA SLOBODU! Radonja Ćirković iz Novog Pazara odslužio 12 godina robije zbog pokušaja silovanja 06:00 Hronika 0
UMRO JE JEDAN OD NAJVEĆIH MONSTRUMA NA SVETU Nikome nije žao kako je umro zbog onoga ŠTO JE RADIO DEVOJČICAMA 21:38 Vesti 0
SILOVAO, MUČIO I UBIJAO DEČAKE "Ubica klovn" zakopao tela na svom imanju, samo je jedan uspeo da pobegne 09:36 Vesti 0
KRENULA DA DŽOGIRA PA JE MANIJAK SILOVAO Crnogorska policija traga za Pantom P. iz Srbije koji je i kod nas osuđen zbog istog dela 20:03 Hronika 0
SILOVATELJU ĆERKE POVEĆENA KAZNA Prvostepenom presudom bio osuđen na devet godina, a sada na 16 godina robije 09:57 Hronika 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46