OSVANUO NAJTEŽI DAN ZA MILANA MILOŠEVIĆA Voditelj otkazao sve, trenutno ima samo jednu želju 11:35 Vip 0
RADOST U DOMU ŽIVOJINOVIĆA Brenin sin ima razlog za slavlje, devojka Sofija potvrdila lepe vesti 20:08 Vip 0
LAGALA DA STIŽE U BEOGRAD, A SAD I OVO? Lejdi Gaga slavi rođendan zavijena u crno, evo šta je pokušala da sakrije 17:40
TAŠKE I VIKI SREĆU NE KRIJU, SLAVLJE MOŽE DA POČNE! Cela estrada im čestita, a evo i zašto 15:42 Vip 0
SVI NA NOGAMA U DOMU TRAJKOVIĆA Đanijeva supruga se javno obratila snajki, ovaj dan su svi čekali, pljušte čestitke! 10:00 Vip 0
OSVOJILA SVET PLAVIM OČIMA Nekad slatka devojčica, a danas čuvena glumica na pragu šeste decenije, znate li ko je? 20:35
RETKO KO ZNA! Evo koliko godina ima Goran Bregović, sačekalo ga specijalno rođendansko iznenađenje 19:20 Vip 0
TANJA SAVIĆ U SUZAMA ODRŽALA GOVOR Pevačica se sa knedlom u grlu obratila svim okupljenima! (FOTO/VIDEO) 23:05 Vip 0
MAJKA TANJE SAVIĆ OTVORILA DUŠU Otkrila šta misli o izabraniku njene ćerke, na pitanje o njemu imala da kaže samo jedno! 22:50 Vip 0
ZA GOSTE IMA POSEBAN USLOV! Tanja Savić organizuje veliko slavlje, sve u belom, a njen dečko puca od sreće! (VIDEO) 20:05 Vip 0
SLAVLJE U DOMU TANJE SAVIĆ Ovo je planirala već neko vreme, svi na nogama, pevačica presrećna! 08:15 Vip 0
KOLIKO GODINA IMA STANIJA DOBROJEVIĆ? Proslavila rođendan, pohvalila se skupocenim poklonima, a mnogi su mislili da je mlađa 08:10 Vip 0
ŽIKA JAKŠIĆ VAN KAMERA DRUGI ČOVEK Konačno pokazao pravo lice, posle ovoga gledaćete ga drugim očima 18:25 Vip 1
OVA FOTOGRAFIJA SLAMA SRCA! Partnerka pokojnog Milorada Milinkovića prikazala bolan kadar, danas joj je posebno težak dan (FOTO) 14:20 Vip 0
VELIKO SLAVLJE U DOMU JANE TODOROVIĆ! Ćerka se prva oglasila, danas je radosan dan za nju! 18:25 Vip 0
MINA I OGNJEN AMIDŽIĆ OBJAVILI SREĆNE VESTI Veliko slavlje u domu, voditelj se obratio sinu na emotivan način (FOTO) 13:05 Vip 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
SVE POČINJE SA BOLOM U LEĐIMA Dr Radenković upozorava da ova bolest odnosi najviše života u Srbiji 16:06