ZAHAROVA RAZVALILA VOKERA! "Račak će ostati crna mrlja na obrazu SAD!"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Ona je tim rečima prokomentarisala izjavu bivšeg ambasadora verifikacione misije OEBS na Kosovu i Metohiji Vilijama Vokera koji je rekao da će ohrabrivati Prištinu da tuži Srbiju za navodni genocid, da se divi bivšoj OVK, kao i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nikada neće prihvatiti da se u Račku, kako tvrdi, dogodio masakr, piše Sputnjik.

"U pitanju je cinični provokator koji je zloupotrebio status predstavnika OEBS, dao sebi ekskluzivno pravo da tumači događaje kako on smatra shodnim, pritom nadmeno tvrdeći da će svet svakako pre verovati njemu nego objektivnim činjenicama", istakla je ona.

Zaharova je takođe rekla i da Voker i dalje nastavlja da opravdava čelnike takozvane OVK i da prebacuje krivicu za situaciju na Kosovu isključivo na Srbe.

"Vilijam Voker ne samo da je namerno i grubo prekršio mandat međunarodnog posmatrača, nego je i celom svetu pokazao tipične američke metode izvrtanja činjenica i iskrivljavanja stvarnosti", dodala je.

Komentari (5)

Loading
sara

27.01.2023 14:10

Ova matora nakaza, prodala dušu za dolare, ali ima Boga i vratiće mu se!!!.

Džek

27.01.2023 14:50

Da li je svoje četvoro dece finansirao od para zaradjenih od prodaje ljudskih organa.

Gagec

27.01.2023 14:52

Ovaj krvavi monstrum u zguzvanoj zivotinjskoj faci ce uskoro praviti drustvo krvavoj Medlin u paklu gde mu je ostavljeno zasluzeno mesto.