ŠOKANTNE TVRDNJE SOLOVEJA "Putin ima rak, kraj je blizu!"
EPA

Solovej je ispričao za ukrajinske medije da Putin koristi najnaprednije tretmane i ciljanu terapiju koju Rusija ne može da mu pruži i da ga zapadna medicina održava u životu. "Rekao bih da je tretman bio previše uspešan i da su se dobro ophodili prema njemu", izjavio je ruski istoričar, prenosi gbnews.uk.

Rat u Ukrajini, 308. dan - Alo.rs

Dodao je da se Putinov kraj nazire, čak i prema lekarima koji su mu odredili terapiju. Solovej tvrdi da Putin ima rak debelog creva i da se proširio. Pojavila se i informacija da su lekovi koje koristi doveli do pojave ranih simptoma Parkinsonove bolesti. Solovej je napomenuo da je onkološka bolest najozbiljnija od svih. "Strategiju i taktiku lečenja odredili su lekari koji nisu Rusi. Ti lekari su ga operisali u februaru 2020. godine nakon što mu je dijagnostifikovan rak debelog creva", istakao je ruski istoričar. 

Komentari Soloveja usledili su kada se Putin sastao sa beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom na neformalnom samitu lidera Zajednice nezavisnih država (ZND) u Državnom ruskom muzeju u Sankt Peterburgu.

Putin je tad izgledao bled, a prema izvešatjima bolovao je od gripa. Pojedini ljudi koji su ga videli tvrde da je izgledao bolesnije nego ikad. Solovej je kazao da na nastavak sukoba u Ukrajini utiče Putinovo zdravstveno stanje i terapija koju dobija. Solovej je bivši profesor na moskovskom Institutu za međunarodne odnose.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
dedwxw

28.12.2022 10:37

ziv bio Putine 1000 godina, poslednja nada slobodnog sveta

Zoma

29.12.2022 21:09

Svima koji prizivaju Putinu rak oni ce se raspadati od raka. Tako su vekovima magijasili i dode im kraj. Sada su pokazali pravo lice, ne mogu da se kriju. Zivelo pravo slavlje, sotona je na izdisaju.