STIGAO POZIV IZ KIJEVA "DA SE UNIŠTI RUSIJA" Medvedev odgovorio jasno i brutalno!
Foto: AP Yulia Zyryanova

Zamenik šefa Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev prokomentarisao je poziv šefa Saveta za nacionalnu bezbednost Ukrajine Olekseja Danilova „da se uništi Rusija“.

Prema Medvedevu, nema smisla „simetrično odgovarati na ovu glupost, a kamoli reći nešto o uništenju Ukrajine“.

"Samo treba da uništimo takve nacističke gadove kao što je ovaj koji je ovo rekao“, rekao je Medvedev na zahtev RIA Novosti da prokomentariše reči Danilova.

Medvedev je ranije objavio fragment svog govora na Telegramu, tokom kojeg je napomenuo da su svi razgovori o „civilizaciji“ ukrajinskih nacista laž.

Prema njegovim rečima, sa usana mnogih evropskih zvaničnika sada se može čuti da u Ukrajini navodno nema nacizma, da je Rusija sve ovo izmislila u propagandne svrhe.

"Nemci nas već uče humanizmu. Neka se prisete šta su radili na teritoriji naše zemlje. Inače, pričaju nam o Holodomoru, o nečem drugom. Sramota je sve ovo slušati sa visokih usana. Oni treba da se pokaju“, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije.

Što se tiče Danilova, on je moguće razgovore Moskve i Kijeva nazvao „nedostojnim“ i ponudio da se Rusija „jednostavno uništi“ kako bi ona „prestala da postoji kao država“ u sadašnjim granicama.

"MAHNITA TETKA URSULA DOBILA ŠAMAR" Medvedev ponizio EU: Vi ste 51. američka država! (VIDEO)

"Oni su samo varvari. A kada kažete da treba da sednete za isti sto sa ovim varvarima i razgovarate o nečemu, ja to smatram nedostojnim našeg naroda", citira Danilova RIA Novosti.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Marko S

02.12.2022 01:55

Gospodin Medvedev je rekao za EU: Vi ste 51. Američka država! Mislim da je pogresio. EU nema status 51. drzave Amerike nego ima status KOLONIJE Amarike!!!