UBIO TROJE, RANIO JEDNOG PA PRESUDIO SEBI Otkrivena pozadina masovne pucnjave u Rusiji
Foto: Twitter Printscreen

Muškarac za koga se veruje da je pokušavao da se osveti svojoj bivšoj supruzi u četvrtak je počeo pucnjavu, ubivši najmanje tri osobe pre nego što je sebi oduzeo život.

Incident se dogodio u gradu Krimsku na jugu Rusije u Krasnodarskom kraju. Prema Telegram kanalu Mash, osumnjičeni je bio 66-godišnji muškarac po imenu Vladimir Žirov, koji je "pukao" nakon što je izgubio sudsku bitku sa bivšom suprugom oko stana koji je navodno kupila njihovom sinu od njegovog novca.

Posle trogodišnjeg pravnog procesa, sud je navodno odbio da Žirovu dodeli očekivani deo imovine. Muškarac je tada počeo da proganja svoju bivšu suprugu i da joj preti, prenose mediji.

U četvrtak popodne, Žirov ju je oterao u tržni centar, preteći joj dugom puškom prekrivenom nečim što je izgledalo kao veliki peškir.

Nakon što je žena zamolila prolaznike za pomoć, Žirov je otvorio vatru i otišao niz ulicu pucajući nasumično u ljude. Prema rečima zvaničnika za sprovođenje zakona koji su razgovarali sa TASS-om, najmanje tri osobe su poginule, jedan muškarac je ranjen u incidentu, što je zabeleženo na video snimku.

Nakon ubistava, Žirov se navodno odvezao kući, gde je pucao u sebe dok je sedeo u svom automobilu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading