"IZ RUSIJE S LJUBAVLJU" Dok je Evropa u velikoj energetskoj krizi, jedan šporet radi na gas 24/7 samo da bi trolovao svet
Printscreen

Korisnik Twitcha po imenu russiangas1, koji tvrdi da je u Rusiji, postavio je 24/7 živi prenos šporeta koji radi na gas gorioniku dok svira muzika, izgleda da bi trolovao ostatak Evrope i Sjedinjenih Država. Rat i sankcije protiv Rusije usporile su protok gasa i nafte iz Rusije u ostatak sveta, što je dovelo do rasta cena. U suštini, strimer troši gas da bi poručio Zapadu da se je*e.

“Iz Rusije s ljubavlju!” piše na poruci koja stoji preko slike. Još piše i da će ga gorionik koji radi non-stop koštati samo 1,44 dolara mesečno.

Russiangas1 je očigledan trol, ali je efikasan. Njegov avatar je ork — uobičajena uvreda koju Ukrajinci koriste za Ruse — a poruka na ruskom na vrhu traži od svih da budu ljubazni jedni prema drugima. U donjem levom uglu je fotografija čoveka koji se smeje pored gumene patke koja nosi avijatičarske naočari, zlatni lanac i šlem sa elisom na sebi. Motherboard je kontaktirao Twitch u vezi sa nalogom, ali nismo dobili odgovor.

Termometar ispred gorionika daje publici do znanja koliko je vruće u prostoriji sa šporetom. Sat stalno radi da bi publici dao do znanja da video nije lupovan. Čini se da je russiangas1 došao do ovakve konfiguraciju nakon određenog eksperimentisanja. Raniji strimovi su se fokusirali samo na gorionik. Imali smo i RGB svetla, široke snimke koji pokazuju podešavanje gorionika i periodi u kojima rade sva četiri gorionika. Čak postoji i nalog koji kopira ovaj.

Nalog je napravljen 11. septembra 2022. i prvi put je strimovan 17. Taj prvi strim je trajao 77 sati uzastopno, dobio je više od 3.000 pratilaca i dostigao najveći broj gledalaca od 1.896. U trenutku pisanja ovog teksta, kanal je pun gledalaca koji dele proruske poruke, dok iz različitih Telegram kanala izveštavaju o strimu preko kamere. russiangas1 takođe ima link za donacije. Pokušavaju da prikupe novac da kupe rernu koja bi bila uz njihove gorionike. Ipak, do trenutka objave, kanal je ugašen jer je kršio politiku platforme, mada drugi, plagijatorski kanal i dalje postoji.

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading