BRIFING RUSKE VOJSKE: Oboren ukrajinski Su-25 i sedam dronova, likvidirano preko 480 ekstremista
EPA/MAXIM SHIPENKOV

Ruska protivvazduhoplovna odbrana presrela je raketu „točka U“ u području Stahanova u LNR, kao i 21 granatu ispaljenu iz višecevnih raketnih bacača „uragan“, dodaje Konašenkov.

U napadu raketnih snaga i artiljerije Oružanih snaga Rusije uništeno je 195 položaja sa ljudstvom i vojnom tehnikom ukrajinskih snaga, 34 komandna mesta i 42 položaja artiljerijskih i minobacačkih jedinica protivnika. Likvidirano je preko 200 ekstremista.

Uništena je stanica za elektronsko ratovanje ukrajinske vojske, tri skladišta municije, šest tenkova i drugih oklopnih vozila, višecevni bacač raketa „grad“, kao i dva mesta za kontrolu bespilotnih letelica u Nikolajevskoj oblasti.

BRIFING RUSKE VOJSKE: Oboren ukrajinski Su-25 i sedam dronova, likvidirano preko 480 ekstremista

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ruske rakete velike preciznosti uništile su u Ukrajini stanicu za elektronsko ratovanje u Harkovskoj oblasti, dva komandna mesta Oružanih snaga Ukrajine, lanser operativno-taktičkog raketnog sistema „točka U“ i borbeno vozilo višecevnog bacača raketa „uragan“ u Harkovskoj oblasti.

Ruska avijacija uništila je mesto za remont oklopnih vozila u području Harkova, tri komandna mesta, protivavionski raketni sistem „buk-M1“ u Sumskoj oblasti, kao i 57 položaja sa ljudstvom i vojnom tehnikom Oružanih snaga Ukrajine. U napadu avijacije likvidirano je preko 280 ekstremista, dva skladišta municije u DNR, pet tenkova i drugih oklopnih vozila, šest jedinica poljske artiljerije i 11 specijalnih vojnih vozila.

Sve o ratu u Ukrajini možete pročitati OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading